8 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 17°

Četvrtak

02.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mandić: Ne možemo da se naviknemo, najbolje se snalazimo u opoziciji

Politika

Comments 12

Mandić: Ne možemo da se naviknemo, najbolje se snalazimo u opoziciji

Izvor: Pobjeda/VN

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik Nove srpske demokratije i jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić je gostujući na beogradskoj TV Happy, zajedno sa politikologom i direktorom Društva za istraživanje politike i političke teorije Vladimirom Pavićevićem, kazao da ljudi u Crnoj Gori ne mogu da se naviknu na promjenu vlasti.

"Mi smo 30 godina bili u tamnici, ropstvu. Sada kada smo izašli iz tog ropstva, prosto ne znamo da uživamo u toj slobodi, nego želimo poput zatvorenika da se vratimo ponovo u zatvor poslije 30 godina, gdje se mi, kao opozicija, najbolje snalazimo. Mi tu znamo pravila, znamo kako se borimo protiv režima", rekao je Mandić, pišu Vikend novine.

On je podsjetio da je mitropolit Amfilohije uticao na formiranje sadašnje vlasti.

"Mitropolit Amfilohije u Manastiru Ostrog nije rekao da Dritan Abazović treba da bude glavni. U Ostrogu smo raspravljali da li da Zdravko Krivokapić bude mandatar ili ne. Ali niko nije dovodio u pitanje učešće svih partija koje su osvojile većinu u toj Vladi. Nakon Ostroga, naš kandidat za premijera šalje mejl, o tome postoji čitava prepiska, i naša koalicija dobija deset ministarskih mjesta i mjesto potpredsjednika Vlade. Onda je mitropolit obolio od korone, a nedugo zatim i umro. Istog dana kada je mitropolit Amfilohije preminuo, dobijamo novi zahtjevi to ekspertska vlada bez političara. Dok je bio živ mitropolit govorilo se o normalnoj raspodjeli", kaže Mandić.

Komentari (12)

POŠALJI KOMENTAR

Vucedolac, Krstas Kostov

Jedino ih moze spasiti ova mahac rukama Vladimir Pavicevic, koji je tako spasio i Zorana Zivkovica i srbijansku politicku scenu. Koji izdajnici drzave u kojoj zive. Mandic i Knezevic moraju u zatvor.

KSENIJA

G. Mandić govori Istinu, Jasnu , Iskrenu, Mudru! Oni nisu bili nikad ništa drugo do OPOZICIJA jedina u Svetu protiv svoje Države! A to će uvek i Biti jer ih niko i neće!

HN

Ma neka, u ropstvu pa širi no dulji?! Neko se "prav" blesav!