14 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Medojević: Prije će DPS glasati za Brđanina, nego DF

Politika

Comments 1

Medojević: Prije će DPS glasati za Brđanina, nego DF

Autor: Antena M

  • Viber

Jedan od lidera DF-a Nebojša Medojević kaže kako je vjerovatnije da kandidat za direktora Uprave Policije Zoran Brđanin podršku u Skupštini dobije glasovima DPS-a, nego Fronta.

Medojević, u izjavi za Antenu M, navodi da je za DF rješenje o izboru Brđanina neprihvatljivo. Tvrdi i da je već duže znao kako je posrijedi kandidat vlasnika “Vijesti”.

“To zato što je Duško Marković nakon promjene vlasti i odnosa u Crnoj Gori napustio DPS i postao dio koncerna 'druge familije', te da sada Duško Marković vlasnika 'Vijesti' kadrira u sektror bezbjednosti. Ja sam više puta rekao da je Brđanin kadrovsko rješenje Duška Markovića i Veljovića dr Veselina. Oni su njega kadrirali od policijskih službenika i plaćali mu instruktaže međunarodne. On je njima jako zahvalan, on je njihov čovjek”, kategoričan je Medojević.

Medojević podvlači da, za DF, naimenovanje Brđanina nije izbor starješine koji će da napravi reforme u policiji.

Predsjednik PZP ponavlja i tvrdnju da vlasnici “Vijesti” upravljaju GP URA.

“URA-u ne doživljavam kao političku partiju, nego kao ispostavu vlasnika 'Vijesti', tako da je meni ovaj izbor kandidata bio očekivan. Ja sam i prije dva mjeseca znao da će tako biti, ne zato da sprovodi reforme, već da sluša Duška Markovića i Veselina Veljovića koji su sada dio 'druge familije' i konzorcijuma vezanih za 'Vijesti’ ”, kaže Medojević.

Medojević je nedvosmislen da u Odboru za bezbjednost i u Skupštini neće glasati za, kako je kazao, kandidata Duška Markovića.

Na pitanje da li je moguć dogovor da DF podrži Brđanina, a zauzvrat Demokrate i URA podrže zakone o tužilaštvu, Medojević kaže da Front nije spreman za političku trgovinu u vezi sa fundamentalnim principima i stvarima. 

“Prije je moguće da DPS glasa za Brđanina i da glasovima DPS-a, URA-e i Demokrata Brđanin dobije podršku u Skupštini. To je prije moguće nego da DF podrži Brđanina”, rezolutan je Medojević.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Andro

Nevjerovatno na sto se sveo ovaj .... Pljuvat ce ga po ulica cim mu se ukine tjelohraniteljh.