10 °

max 19 ° / min 9 °

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 14°

Srijeda

01.05.

17° / 14°

Četvrtak

02.05.

16° / 12°

Petak

03.05.

17° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Demokrate: Nikšić nekada brojao do hiljadu sportskih organizacija, danas taj broj tri puta manji

Politika

Comments 3

Demokrate: Nikšić nekada brojao do hiljadu sportskih organizacija, danas taj broj tri puta manji

Autor: Antena M

  • Viber

Pored brojnih uspješnih sportista, Nikšić je prepoznat po gašenju sportskih kolektiva i neiskorišćenih potencijala za razvoj sporta, saopštio je Dejan Ivanović, proslavljeni karatista i sportski radnik.

"Odgovornost odlazeće vlasti ogleda se u činjenici da je naš grad nekada brojao do hiljadu sportskih organizacija i kolektiva, a danas je taj broj 3 puta manji. Gašenje Čelika jedna je od najsramnijih odluka DPS vlasti.

Nakon pobjede 14. marta, vratićemo Čelik gradu i navijačima, a u svrhu razvoja sporta planiramo rekonstrukciju Balon sale pod Trebjesom kako bismo omogućili nesmetane treninge svim sportskim kolektivima u Nikšiću. Uz to, izgradićemo sportsko-rekreativni kompleks kao i trim staze oko cijele Trebjese čime ćemo stvoriti nove mogućnosti za razvoj sporta i sporstkog turizma", kaže Ivanović.

Osim toga, kako dodaje, rekonstruisaće atletsku stazu na Gradskom stadionu, opremiti je u skladu sa najvećim standardima, modernizovati prostor za skakačke i bacakčke discipline, a atletićari će dobiti svoje zvanične prostorije i svlačionice.

"Takođe, planiramo otvaranje mobilnog ugostiteljskog objekta i izgradnju avanturističkog parka pod Trebjesom, kako bismo obogatili turističku ponudu grada.

Ovim projektima ćemo unaprijediti sportske potencijale Nikšića, zadžati sportiste u našem gradu, omogućiti im profesionalno usavršavanje i stvoriti uslove za napredovanje. Dodatno, unaprijedićemo preduzetnički inovativni ekosistem i uticati na povećanje broja turista u gradu pod Trebjesom, na korist svih građana Nikšića", zaključio je Ivanović.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Bajo

Nikad u životu nijesam cuo za ovog " proslavljenog sportistu " . A ima sam kad za ovih 60 godina . Okla vade ove likove majko svete . Gdje su ta naselja ?

Vila crnogorska

Demokrate su četnička stranka prema tome sikter.