19 °

max 19 ° / min 13 °

Četvrtak

02.05.

19° / 13°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 12°

Srijeda

08.05.

17° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Šta se zaista, sinoć, desilo u BP? Pogledajte snimak incidenta!

Politika

Tag Video
Comments 50

Šta se zaista, sinoć, desilo u BP? Pogledajte snimak incidenta!

Autor: Antena M

  • Viber

Incident koji se desio sinoć u Bijelom Polju, u kojem je, kako je saopštila policija, "verbalno i fizički napadnut novinar TV Vijesti Sead Sadiković", izazvao je mnoštvo reakcija i osuda, od najviših državnih instanci, preko političkih partija, do esnafskih udruženja.

Antena M je, tragom informacije da Policija posjeduje video zapis incidenta, koji je interpretiran kao napad na Sadikovića,  tražila da nam UP do 14 sati dostavi snimak događaja. Podsjetili smo UP da javnost ima pravo da zna šta se zaista desilo, jer je incident, osim pomenutih poruka osude, dramatično politizovan i postao povod za brojne komentare pune govora mržnje na društvenim mrežama i interaktivnim portalima.

Kako do 14 sati nijesmo dobili odgovor UP, a ni traženi snimak događaja, odlučili smo da objavimo dva video zapisa, onako kako smo ih dobili iz izvora čiji identitet imamo pravo da ne otkrivamo.

Na prvom snimku, koji traje 11 sekundi, vidi se kolona u prolazu, dok osoba u svijetloj jakni, za koju naš izvor tvrdi da je Sadiković, stoji na trotoaru.

Na drugom snimku, koji traje 34 sekunde, vidi se početak i kraj incidenta. 

Upozoravamo da je na ovom video zapisu očigledna "sječa" nakon 14 sekundi! Ne znamo koliko traje prekid i zbog čega taj dio nedostaje. Jasno je da se u tom periodu dešavao nastavak fizičkog obračuna čiji početak i kraj vidimo. Odlučili smo se da snimak objavimo jer je vjerodostojno svjedočanstvo ključog momenta- početka fizičkog obračuna.   

Pozivamo Upravu policije da odgovori: da li je ovo snimak sa lica mjesta sinoćnjeg incidenta u Bijelom Polju?

Na društvenim mrežama objavljeno je da je Sadiković oteo zastavu Crne Gore iz ruku djevojke koja se nalazila u kolima? 

Novinar TV Vijesti, međutim, tvrdi da ga je, prvo verbalno pa fizički, napalo pet-šest osoba iz kolone, da su ga odbranili prolaznici i da je udaren kopljem na kojem je bila crnogorska zastava!?

"Nisam baš znao da je crnogorska zastava tako meka" - izjavio je Sadiković za Novosti!?

Nezvanične informacije govore da su zbog nasilničkog ponašanja prema Sadikoviću privedeni Nermin Omerović (21) i Edin Dizdarević (18).

Komentari (50)

POŠALJI KOMENTAR

SOS

@Dan za njih je C.G. DPS ili Milo Đ. tako su rekli tzv prpfesor Perović i Ž. Ivanović od ptof.Perovića se i familija odrekla a Željko bi dao svu Crnu Goru za 100.000 eura

crvena

Kakva li je to kuca u kojoj caca novinar otima zastavu a sin se hvali .....mani,mani

Mario

A i komentar da je napadač bio u bijeloj jakni je smiješan. Kamera je crno bijela i boje se pojavljuju u tonovima od bijele preko nijansi sive do crn zavisno od osvjetljenja. Neka proprate istog lika tokom snimka pa će vidjeti kako se boja njegove odjeće mijenja u zavisnosti od toga gdje se nalazi.