23 °

max 23 ° / min 15 °

Petak

17.05.

23° / 15°

Subota

18.05.

24° / 16°

Nedjelja

19.05.

26° / 15°

Ponedjeljak

20.05.

27° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 18°

Srijeda

22.05.

23° / 16°

Četvrtak

23.05.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Šta se zaista, sinoć, desilo u BP? Pogledajte snimak incidenta!

Autor: Antena M

  • viber

mrki

Nevjerovatno koliko može mržnje da izazove jedna od najljepših zastava na svijetu. A još gore je kada se slijepi slušaju uputstva poslodavaca, takozvane druge familije, najvećih izdajnika Crne gore od 1918 na ovamo

Marina

@mrki Kako da ne mrze zastavu kad je ona simbol drzave koju MRZE najvise na svijetu !!!

gasisadika

Ovo nije novinar no agent provokator, treba mu dodat još koju vaspitnu.

Vesko

Lazov odkud mu pravo da otme zastavu djevojci ili bilo kome.Sretna zemljo jos da je gazi on bi trebao u zatvor a ne ovi mladi ljudi.

omer

Zna Sadiković da izazove, uvrijedi, omalovaži siromašne, stare i nemoćne. Da se sprda sa ljudima kao da su stoka. Često puta neprofesionalni odnos novinara dovodi do trgičnih ljudskih sudbina.

Adrijana

Provokator. Njega, čoče, stalno biju. A koliko se samo puta sprdao u njegovim emisijama sa starim ljudima. Ovog puta mislio je da se malo posprda sa crnogorskom zastavom. A to je Sadikovicu kaznjivo.

Marina

@Adrijana ON se sprdao sa starim ljudima ??? A sto je on ?? MAKSNJA??? O BOZE GOSPODE !!!Vidis li kakva se ljudska deponija srucila na CG !!!

Uroš

Potvrdilo se da je "novinar" tek samo ubačeni provokator, jer mu basta. Plan skovan od vlasnika jedinog tabloida u CG. Poruka onima koji spinuju- Snimak sve govori i Jasno se vidi kako je vrebao i da se zatrkao da otme zastavu.

Vasilije

Novinar koji pravi emisije u kojima kroz svoj ,, humor,, omalovaža iste one ljude koje predstavlja u emisijama. Ovaj đilkoš provokator, provincijski novinar imao je i prije problema zbog sličnih ispada. On je tu sinoć bio namjerno i sa jasnom namjerom da isprovocira jer će biti dobro placen za to. Misli li novinar da zbog svoje profesije može napadati jednu mladu žensku osobu, ne naravno. Stidi li se taj vijesti novinar što se praktično sa đecom sukobio, naravno da ne, mržnja je jača od njega.

Oteo simbol CrneGore

Otimanje CRNOGORSKE ZASTAVE????? mislim da je opasna provokacija????? Treba svi da se zamislimo zbog čega je to uradio???? Nije nimalo naivno????

Baba

@CG KOMITA, ili meni-jos bigore prosao, pa neka sam baba.Ne podrzavam silu, osim kad se od nasilnika brani zivot i Drzava!

Javor

Sobzirom da je Jadiković novinar vijesti, a vijedti dugi period bastine velikosrpstvo, sa 99% digurnosti se može zaključiti, da je Sadikoviću zasmetala crnogorska zastava i da je pokusao da je otme. Svaka čast mladićima koji su ga 'nsgradili' za to.

Javor

@Javor, objasnjenje i ispravka Jadiković - Sadikovivić Isoravke: ...a vijesti... ...sa 99% sigurnosti... ...nagradili...

Dan

Sadikovic ne-znam iz kakvih razloga je apsolutno na cetnickoj strani.. i citavo vrijeme je provocirao i napadao sve sto je Crnogorsko.. KAKAV JE TO NOVINAR.. KODEX NOVINARSKI PA I KAO COVJEK.. Ako je mrzio DPS pa nije citava CG-ra DPS..