11 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
LP: Isticanje stranih i vjerskih simbola u Radanovićima provokacija, javnost uznemirena

Politika

Comments 22

LP: Isticanje stranih i vjerskih simbola u Radanovićima provokacija, javnost uznemirena

Autor: Antena M

  • Viber

Liberalna partija poziva nadležne organe, Tužilaštvo, MUP i komunalnu policiju Kotor, da reaguju po službenoj dužnosti i pokrenu postupak protiv nepoznatog počinioca koji je okačio trobojku u Radanovićima.

"Očigledno je da je sve urađeno kao vid guranja prsta u oko i provokacije kako državnih i lokalnih organa tako i građana na najfrekfentnijoj saobraćajnici u Crnoj Gori, a u suprotnosti je sa više zakona Crne Gore. Osobe sumnjive pozadine u vezi sa vojnim službama i drugim organizacijama, ali sa nesumnjivom misijom i zadatkom u Crnoj Gori, nastavljaju da rovare ovim krajem i da podrijevaju državu i identitet za interese neke treće strane van Crne Gore. Tome se mora stati na kraj kako bi se krenulo na put ozdravljenja građanskih odnosa", navode iz te partije.

Komentari (22)

POŠALJI KOMENTAR

Orlov krš

Jeli živ ministar Sekulović ili oživi samo kad treba kažnjavati crnogorske patriote i određivati potpuno besmislene i protivzakonite kazne s namjerom da ih odvrati od pravedne borbe za svoju državu.Što je sa poštovanjem Ustava!?

Orlov krš

@Finland Ne radi se to od dosade sigurno,već se sistematski radi na zatiranju svega crnogorskog. Ni prošla vlast se nije pretrgla u sprječavanju takvih nedjela,a sad su izdajnici osilili!