15 °

max 25 ° / min 13 °

Nedjelja

09.05.

25° / 13°

Ponedjeljak

10.05.

26° / 12°

Utorak

11.05.

27° / 12°

Srijeda

12.05.

21° / 14°

Četvrtak

13.05.

18° / 13°

Petak

14.05.

22° / 13°

Subota

15.05.

26° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Laličić: Abazović se ponaša kao da nije odgovoran za postupke Vlade

Politika

Comments 1

Laličić: Abazović se ponaša kao da nije odgovoran za postupke Vlade

Autor: Antena M

  • Viber

Poslanica DPS-a u Skupštni, Jovanka Laličić, smatra da se potpredsjednik Vlade Dritan Abazović i dalje ponaša kao da nema mnogo veze sa njenim radom.

''Kako drugačije doživjeti njegovu današnju poruku datu beogradskim medijima da "vjeruje da će Vlada shvatiti potrebu da Ugovor sa SPC postane javan i prije čina potpisivanja", kazala je Laličić.

To što, kako navodi poslanica DPS-a,  Abazović ne vidi ništa sporno u cjelokupnoj priči o Ugovoru sa SPC, pa i što, svjesno ili ne, ulazi u priču o izboru mitropolita kao uslovu i "željama mitropolita Amfilohija" – najbolje govori o njemu.

''Ukoliko Abazović i dalje vjeruje da formalno kao drugi čovjek aktuelne izvršne vlasti, ne snosi odgovornost za njene postupke, u velikoj je zabludi'', kazala je Laličić.

Laličić je Abazovića pitala da li, kao sarajevski student, ''osjeća makar malo stida zbog toga što funkcioneri Vlade - od premijera do ministara - ignorišu glavni grad Bosne i Hercegovine i svojim djelovanjem sasvim jasno poručuju da je ta država, za njih, svedena isključivo na granice jednog entiteta – Republike Srpske?''.

''Nezahvalna je dužnost zapala Abazovića - da pod svaku cijenu opravdava partnere iz kleronacionalističke vlasti ali i sebe. Ipak, uzaludan je to posao. Nikome nikad neće moći da objasni kako je i zašto, zbog čijih interesa, učestvovao u ovom bolnom eksperimentu po građansko društvo u Crnoj Gori. Posebno ako se zna da biti ucijenjen na vlasti, nije nikakva privilegija već velika sramota'', zaključila je Laličić.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Partizan

Tek kada Dritan PRESTANE biti RELAKSIRAN može se očekivati da je PROGLEDAO...Da li je to REALNO? ..NIJE.