Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Krivokapić: Pripejd patriotizam može odvesti u sukobe; Abazović: Milatović potpuno u pravu

Politika

Comments 26
Panel disusija "Kuda ide Crna Gora: Vladavina prava i antikorupcija"

Krivokapić: Pripejd patriotizam može odvesti u sukobe; Abazović: Milatović potpuno u pravu

Pripejd patriotizam koji je u Crnoj Gori toliko izdašan bi nas odveo u ove sukobe koji su evidentni, rekao je Krivokapić.

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Crna Gora ostaje gdje jeste geografski, ali sa jednim drugim pristupom koji treba da gradi bolju budućnost Crne Gore, kazao je premijer Zdravko Krivokapić na panel diskusiji "Kuda ide Crna Gora: Vladavina prava i antikorupcija". 

"Onaj ko se nije snašao, u prethodnih 30 godina, proglašavan je neznavenim. Tako i ovu Vladu smatraju neznavenom jer se ona ne snalazi kao što se snalazila prethodna Vlada", naveo je on.

"Moram da se vratim na cetinjsko pitanje koje su meni postavili prije dva mjeseca - i bio sam u pravu. Jer je nezavisnost u ovih 15 godina egal privatnosti - stvorena je privatna država, podređena pojedincima, partijskim članovima, rođačko-kumovskim relacijama i sve je pravljeno u dilu jedne mreže koja i danas funkcioniše", dodao je Krivokapić.

Pripejd patriotizam koji je u Crnoj Gori toliko izdašan bi nas odveo u ove sukobe koji su evidentni, rekao je on.

Odgovarajući na pitanje o smjeni ministra pravde Vladimira Leposavića, Krivokapić je kazao da je on učinio sve što je do njega.

Krivokapić je govorio i "o drugom ministru" sa kojimm će se susresti na sjednici Vlade - u četvrtak.

Osnovna poruka je da nema nezamjenljivih - svi treba da snosimo odgovornost za svoja djela, kazao je Krivokapić.

Abazović: Milatović je bio u pravu

Jakov Milatović je bio potpuno u pravu kad je rekao da Crna Gora nije dosad imala ministre koji nijesu krali, rekao je potpredsjednik Vlade Dritan Abazović.

Možda je bilo ministara koji nijesu krali materijalno, ali oni su krali nadu građanima oko toga da zaista postoji pravda i da ima drugih kolega za koje su znali šta rade, ali nijesu željeli da ih prijave, naveo je Abazović.

Abazović se osvrnuo i na sudstvo i kazao da se ne može dozvoliti da "trula grana vlasti" upropasti državu.

"Svi pričaju o Belivuku. Mi smo sa mnogo manje kapaciteta i pet mjeseci na vlasti obračunali sa ljudima koji su vođe toga Belivuka. I opet smo naišli na problem i u tužilaštvu i kod istražnog sudije. I prihvatam odgovnornost - mogli su da podnose prijavu zbog mog komentara o postupku sudije, ali ne mogu da dozvolim da trula grana vlasti upropasti cijelu državu", rekao je Abazović.

Komentari (26)

POŠALJI KOMENTAR

Ab_Ovo

@Bravo kreteni Ovo su pri-pejd i post-pejd Rusko-Srpski placenici, i to su dobro "pejd", sve rade po instrukcijama.

Baba

Pazite se vi od postpejd klerofašizma koji vas je doveo, a ovđe jepatriotizam samo to i ništa više. Vi ste pripejd plaćenici i postpejd mlaćenici.Ostajete za bruku, sviđalo vam se ili ne. Koliko ste časni, mržnja prema jednom čovjeku pretvorila se u mržnji prema jednom narodu. Pišite im pamet!

Bravo kreteni

Post-paid cetnistvo ujedinjuje !