16 °

max 16 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
I Leposavić bio gost na brodu britanske kraljice!?

Politika

Comments 7

I Leposavić bio gost na brodu britanske kraljice!?

Autor: Antena M

  • Viber

Premijer Zdravko Krivokapić svojim je eksplicitnim komplimentima ministarki odbrane VB baronici Anabeli Goldi i ortodoksnom čestitkom rođendana kraljici Elizabeti Drugoj bukvalno usisao svjetla reflektora na britanskom kraljevskom brodu, prošloga vikenda.

Predsjednik Vlade CG bio je do te mjere u "Pepe le Pew" fazonu da društvene mreže i danas "gore" od duhovitih komentara i montaža, inspirisanih njegovim neuporedivim nastupom.

Jedino se time može objasniti što je prusustvo ministra pravde Vladimira Leposavića na tom prijemu, koji je organizovala Ambasada Velike Britanije u Podgorici, prošlo nezapaženo!

Građanska i demokratska strana crnogorskog društva zacijelo nije očekivala da negator genocida u Srebrenici, tik uoči izricanja presude Ratku Mladiću ali i glasanja o povjerenju u Skupštini CG, dobije takav izraz poštovanja!?

Na svoj način time je domaćin iskazao nepoštovanje, možda i politički stav prema premijeru Krivokapiću, koji je zatražio od Leposavića ostavku, što je ovaj ignorisao i ostavio da poslanici odluče o njegovoj ministarskoj sudbini?!

Antena M obratila se Ambasadi VB pitanjem o razlozima koji su ih motivisali da na prijem povodom rođendana kraljice Elizabete i posjete ministarke odbrane našoj zemlji, pozovu Vladimira Leposavića, osobu koja je brojnim svojim šovinističkim i antizapadnim stavovima, a najviše anticivilizacijskim izjavama o genocidu u Srebrenici, zgrozila poštovaoce zapadnih vrijednosti u Crnoj Gori i Regionu. Pa i šire, podsjetimo tužilac Haškog tribunala Serž Bramerc Leposavića je pomenuo pred Savjetom bezbjednosti UN kao primjer opstrukcije u suočavanju sa prošlošću.

Komentari (7)

POŠALJI KOMENTAR

Marina

@Realista Pa zar bi ovi šogani smjeli tako da se bahate da nemaju “dobra leđa “ ??? Mora da se zapad dobro zabavlja igrajuci “Riziko” sa napacenim Balkanom!!! MI SMO TI NA KOJE JEDINO MOZEMO DA RAČUNAMO !!! Kome to jos nije jasno i sto treba vise da se dogodi pa da postane jasno???!!!

Realista

Nista nije slucajno, ocigledno Velika Britanija podrzava one koji negiraju zločine. Bruka i sramota...

Vanja

Citav nas balkanski geopoliticki kosmar je u velikoj mjeri rezultat bas toga sto je u tajnoj diplomatiji pripao britanskoj inreresnoj sferi, a to traje jos od XIX vijeka. "U medjunarodnoj politici, nista se ne desava slucajno, a ko se slucajnost i dogodi, i ona je planirana" -Ruzvelt.