Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Krivokapić: Oni misle da sam ja taster, kliknu me - dođem

Politika

Comments 4

Krivokapić: Oni misle da sam ja taster, kliknu me - dođem

Izvor: RTCG

Autor: Antena M

  • Viber

Premijer  Zdravko Krivokapić i v.d. direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost Dejan Vukšić došli su na sjednicu Odbora za bezbjednost, koja nije održana zbog nedostatka kvoruma. Na dnevnom redu Odbora trebalo je da bude predlog za imenovanje direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost. Na sjednicu nijesu došli poslanici DF-a.

Predsjednik Skupštine Aleksa Bečić zakazao je za danas sjednicu Odbora za bezbjednost i odbranu sa jednom tačkom dnevnog reda - predlogom za imenovanje direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost.

Na sjednici su poslanici Demokrata Dragan Krapović i Boris Bogdanović, URA-e Miloš Konatar i SNP-a Dragan Ivanović.

Krivokapić je novinarima kazao da kao premijer ne može bude toliko neodgovoran i da, kako kaže na svaku priču rekla kazala skače.

“Ja kao premijer ne mogu da budem toliko neodgovoran i da na svaku priču rekla kazala skačem. U to vrijeme sam imao odbor za jednu možda najznačajniju proslavu koja se dešava ove godine u Crnoj Gori, a to je 50 godina od osnivanja CANU-a. Niti me je ko pitao za vrijeme, niti je ko dogovarao sa mnom bilo šta. Oni misle da sam ja ono na tasteru, kliknu me - dođem, i trebaju da mi sude za nešto što nikada u životu ne bi pomislio, a ne učinio", saopštio je Krivokapić novinarima.

Sjednica, međutim, najvjerovatnije neće biti održana jer joj neće prisustvovati poslanici Demokratskog fronta, na čelu sa predsjednikom Odbora Milanom Kneževićem.

Knežević je juče saopštio da je Bečića obavijestio da neće sazvati sjednicu Odbora na kojoj bi se raspravljalo o kandidaturi Vukšića, zbog, kako je rekao, ignorantskog odnosa premijera prema kontrolnoj ulozi Odbora i Skupštine i njegovog neodazivanja na kontrolno saslušanje 2. juna.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

pit

Taster je nedje drugo Krivokapuću,tamo dje pizivaju ministre koji osporavaju genocid u Srebrenici.

JF

Ovde se nezna ko je lud a ko zbunjen,ovo je blaga varijanta oko ludog i zbunjenog! Toliko su iskomplikovali i umrsili medjusobne odnose da one turske ili spanske serije su maciji kasalj zarad ovoc cirkusa. Trabaju svi zajedno otici kod mitropolita da im ON odrzi malu bjesedu(malu liturgiju).