11 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bečić razgovarao sa žiteljima uvale Valdanos

Politika

Tag Video
Comments 1

Bečić razgovarao sa žiteljima uvale Valdanos

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić sastao se danas sa žiteljima uvale Valdanos, Nedjeljkom Lazovićem i Avdulom Dedvishiem.

Razgovarajući o kompleksnoj situaciji u kojoj su se našli sagovornici tokom protekle četiri decenije, Bečić je, kako je navedeno, izrazio zadovoljstvo činjenicom da je upravo 27. saziv Skupštine, usvajanjem Predloga zakona o otklanjanju posljedica oduzimanja imovine u uvali Valdanos, ispravio nepravdu.

On je naglasio da će se i u predstojećem periodu zalagati da bude korektivni faktor za postojeća zakonska rješenja koja će život naših građana unaprijediti u najvećoj mjeri i naglasio da to predstavlja najbolji primjer kako pobjeđuje Crna Gora.

Sagovornici su, u ime svih građana najjužnije crnogorske opštine, uputili zahvalnost predsjedniku Skupštine na prepoznatom značaju ovog važnog pitanja, koje je omogućilo bivšim vlasnicima i njihovim zakonskim nasljednicima da vrate imanja i maslinjake.

Sastanku je prisustvovao i poslanik Genci Nimanbegu, na čiji predlog je Skupština Crne Gore i usvojila pomenuti Zakon.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

čitalac

Valdanos je bio vojno odmaralište, a ona vojska nije nikome oduzela imovinu bez više nego pravične nadoknade. Ako će država da im vrati tu zemlju, valjda će i oni vratiti novac koji su dobili za nju. Ili će biti "đed je te pare davno potrošio, a vi nama vratite zemlju". Ovo ima samo u CG.