9 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

21° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Krivokapić: Crnogorci i Srbi, dva brata od istog oca i majke, okrenimo se budućnosti

Politika

Comments 33

Krivokapić: Crnogorci i Srbi, dva brata od istog oca i majke, okrenimo se budućnosti

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić pozvao je da se prestane sa podjelama i poručio da je potrebno okrenuti se zajedničkoj budućnosti i prosperitetu.

"Crnogorci i Srbi, dva brata od istog oca i majke, jedan se osjeća kao Srbin a drugi kao Crnogorac. Prestanimo da razdvajamo braću i okrenimo se zajedničkoj budućnosti i prosperitetu svih nas. Hoćemo da živimo u slozi i blagostanju sa našim sugrađanima, prijateljima i komšijama druge vjere i nacije. Budimo prvo ljudi", napisao je Krivokapić na Tviteru.

Kazao je da je vrijeme je da se počne pričati o ekonomiji, o tome kako i gdje da se građani zaposle i omogući svima bolji život.

"Prošlost nećemo promijeniti ničim, ali sadašnjost i budućnost hoćemo i možemo samo svi zajedno. Za bolji život svih naših građana", zaključio je Krivokapić.
 

Komentari (33)

POŠALJI KOMENTAR

kosmopolita

@podgoricanin Sad ga pretjera za ovih "500" godina.Crveni li se obraz tvog nastavnika istorije što ti je dao prolaznu ocjenu.???

Ctrl

Pa ako cemo tako svi ljudi svijeta su od jednoga oca i majke.No podjele su neminovne. Nemaju svi isti ukus, iste stavove,istu nacionalnu pripadnost itd.I jedan Premijer bi to trebao znati.Kao i da je najbolji nacin u vezi podjela, prihvatiti i postovati jedni druge onakvim kakvi oni jesu.

SWE

GOSPODINE KRIVOKAPICU SVI KOJI IMAJU DRZAVLJANSTVO CRNE GORE SU CRNOGORCI , I U PASOS TREBA DA STOJI NACIONALNOST - CRNOGORSKA. ZNACI KOJE SI RELIGIJE, BOJE KOZE ILI IZ KOJEG SI PLEMENA ILI ETNITETA TO JE PRIVATNA STVAR. I SVI MORAJU BITI ISTI PRED ZAKONOM. CRKVU IZOLOVATI OD DRZAVE! TO JE TO.