11 °

max 21 ° / min 11 °

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 13°

Četvrtak

09.05.

21° / 14°

Petak

10.05.

20° / 13°

Subota

11.05.

21° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Krivokapić: Crnogorci i Srbi, dva brata od istog oca i majke, okrenimo se budućnosti

Autor: Antena M

  • viber

Niksicanin

@bravo, neznam čemu bravo. Ako je rukoljubov DNK srbski,srećni mu put. Moj nije, niti će kad bit. Ja, ka i moji preci, bio i osta CRNOGORAC. Jedino smo "braća" po pravoslavlju. Ali ovo njihovo pravoslavlje nije pravoslavlje, već fašizam, tako da ni po toj liniji nijesmo "braća".

ISTINA ŽIVA

Primjer 2 brata žive u 1oj kući pa se posvadjaju oko kuće oce i jedan i drugi da ima po kuću tako da SRBIJA IMA SVOJ DOM DRŽAVU A CRNA GORA SVOJ DOM SVOJU DRŽAVU I TO JE TAKO U ŽIVOTU DISTANCA JE NAJBOLJA SVAK U SVOJU KUĆU I SVAK PLANIRA SVOJE ŽIVOTE KAKO MU ODGOVARA A NE KAKO MU NEKO NAREDJUJE!!!!

Jack Hustlle

@ISTINA ŽIVA Ne moraju se svađat.Ode jedan brat u inozemstvo,rode se đeca stranci.Samo ih porijklo veže.A Crnogorci imaju i albanskoga porijekla ,tako da smo tu malo na tankom ledu sa brastvom.

kasnojezdraki

Zdrale pa što si činio do sad povodom toga, što si izglasao onaj zakon, što si linio sa ovim popobima itd. itd. sam si kriv i ti i tvoja Vlada pogotovo. Sad je kasno, a da si imao pameti mogao si nešto uradit, sad te se odrekla i tvoja SPC i sci tvoji. Nadam se da si mozda naučio đe pripadaš.

Bolesnik Balkana

@roki DIJele... Svuda su po Balkanu haos iza sebe ostavili

Baba

Javite ovome liku da mu je pobrkan DNK.Moj otac i moja majka su roditelji Crnogoraca. Za njegove neznam niti me zanima.To u svoje ime, kao onaj sto su mu isti bili dva oka u glavi.

Osmogrk

@Baba znaći li ovo da više nijesmo dva oka u glavi. Pretpostavljam srbskoj

Baba

Tacno, dobro si shvatio.iskreno, .mislim da nijesmo nikada ni bili ali je dobro sto prolazi.

podgoricanin

Rukoljube ,Crnogorci i Srbi su dva susjedna naroda . ako su Crnogorvi Srbi , zasto se Crna Gora ne zove Srbija u doba kafa su Srbi bile Zurske Dluge a Srbija Pašsluk. kako onda Njegoš reče Crnogorci ne ljube lance ili.Srbi ne ljube lance???mada srbi i te kako ljube lance bar 500 godina. i na kraju ako je Njegos srbin, znavi li to da je bio vladika Srpski???

kosmopolita

@podgoricanin Sad ga pretjera za ovih "500" godina.Crveni li se obraz tvog nastavnika istorije što ti je dao prolaznu ocjenu.???

HN

Ahaaa, važi, putuj igumane..., neka te populizam, da vidimo đe smo sa obećanim Luksemburgom iz tvojih usta?!

Ccc

@HN On bi i luksemburg pretvorio u iran za pola godine. Premijer mora da ima viziju a ne halucinacije

JF

Objasni ti to ovim tvojima da mi Crnogorci nikoga ne mrzimo a ponajmanje srbijance. Mi nikada nismo pisali po nikom. Dovedi ih do osjecaja da vole CG i Crnogorce i nece biti problema.