31 °

max 39 ° / min 26 °

Četvrtak

29.07.

39° / 26°

Petak

30.07.

38° / 25°

Subota

31.07.

39° / 23°

Nedjelja

01.08.

40° / 24°

Ponedjeljak

02.08.

35° / 22°

Utorak

03.08.

37° / 20°

Srijeda

04.08.

40° / 24°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Radovanić: URA potpisala Memorandum o saradnji sa Zelenim Danske, jedan od ciljeva osnivanje Zelene političke akademije

Izvor: GP URA

Politika

Comments 3

Radovanić: URA potpisala Memorandum o saradnji sa Zelenim Danske, jedan od ciljeva osnivanje Zelene političke akademije

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

- Građanski pokret URA i Zeleni Danske (SF) dijele zajedničku viziju Evrope, održivu, zelenu i u kojoj svi ljudi žive slobodno, bez obzira na religijsku opredijeljenost, seksualnu orijentaciju ili politički stav. Stremimo ka najvišim standardima dobrog upravljanja i zajednički ćemo raditi na promociji naših društava u kojima političke partije igraju konstruktivnu i demokratsku ulogu, odgovaraju potrebama građana i jačaju inkluziju svih grupa u društvu. Inspirisaćemo jedni druge i njegovati nove ideje za političko organizovanje i rješavanje problema -  piše u Memorandumu o saradnji koji je danas generalni sekretar URE Mileta Radovanić potpisao sa potpredsjednikom Zelenih Danske Serdalom Benlijem.

Kako je saopšteno iz GP URA, jedan od glavnih ciljeva je i osnivanje Zelene političke akademije, koja će služiti za osnaživanje novih generacija političara u Crnoj Gori, ali i šire.

Navodi se da Zelene Danske i URU povezuje pragmatizam, čija je svrha da razvija rješenja i stvori uticaj u organima zakonodavne vlasti.

"Naša kolaboracija biće strateška, zato jer se angažujemo da kreiramo promjene u zajednici. Ostvarićemo benefite na polju razvoja, promovisaćemo održivost, njegovati partnerstva i poznanstva i radićemo zajednički u pravcu jačanja mladih lidera u partijama. Memorandum o saradnji prvi je korak u zajedničkom radu koji nam predstoji", zaključuje se u dokumentu.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Naroz

Zna li ovaj zeleni Danac, da je URA dala zeleno svijetlo za istraživanje nafte u priobalju? URA nema Z od zelenog, u koaliciji sa ekstremnom desnicom, ne protivi se uticaju crkve, itd, itd… To je interesna skupina izvjesnog medijskog koncerna, koji je našao najlakši način da dodje do poslanika EP.

Petar

Ovaj iz Zelenih Danaske je mozda onaj pocasni konzul iz Antalije!

Čćč

Jel ovi zeleni iz Danske znaju da je URA u koaliciji sa fašistima,da njihovi ugledni članovi idu na fašističke skupove...