11 °

max 16 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

16° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS Budva: Carevićeva sumnjiva diploma demanti premijerovih stavova

Politika

Comments 7

DPS Budva: Carevićeva sumnjiva diploma demanti premijerovih stavova

Autor: Bojana Vojinović

  • Viber

Jučerašnje izlaganje premijera Krivokapića za vrijeme premijerskog sata bilo je između ostalog i o kupovini diploma. Lijepa prilika da crnogorsku, a prije svega budvansku javnost upoznamo da kupljene diplome i vremešni đaci ipak stanuju u redovima aktuelne budvanske vlasti, saopšteno je iz OO DPS Budva.

Oni su naveli da je jedan od premijerovih najbližih saradnika iz vremena avgustovskih izbora bio Marko Bato Carević, čiji je redovan gost bio na uzurpiranoj državnoj imovini u selu Krimovice. Carević je, dodaju, kao prvi među jednakima, iz vrha budvanske vlasti, upravo vlasnik jedne od mnoštva, interesantnih diploma.

"Predsjednik Opštine Budva posjeduje diplomu sa Univerziteta u Travniku u BiH. Carević se odvažio da diplomira, u svojoj 47. Svoju već javnosti prepoznatu svestranost i vrtoglavi uspjeh na svim poljima potvrdio je diplomskim radom na temu posebno blisku njemu, “Uticaj ambalaže na impulsivno ponašanje bosansko-hercegovačkih kupaca”.

Što god ovo značilo, Carević je diplomirao sa devetkom u rodnom gradu nobelovca Andrića, što Carevićevoj diplomi daje posebnu vrijednost. Da nije tužno, nažalost i istinito, bilo bi komično!", ističu iz OO DPS Budva.

Oni su kazali da vjeruju da je Carević prilikom skorog obilaska regiona u susret ljetnjoj turističkoj sezoni svratio i do Travnika, čisto da se upozna sa mjestom gdje je završio studije.

"Vjerovatno je uz čuvene travničke ćevape “ugovorio” i kakav master sa profesorima koji su njegov naučni dosadašnji uradak ocijenili kao "općenito dobar, ali sa značajnim nedostacima". Kako vrijeme ide za očekivati je da Carević objavi kakav best seler od paradajza do miliona", zaključuje se u saopštenju.

Komentari (7)

POŠALJI KOMENTAR

Naroz

Interesantno da je na wikipediji pisalo da je završio nekakvo čudo na univerzitetu Pale, čini mi se 2019. :) Ta stranica je volšebno nestala prije par mjeseci.

demonizator

Kad autobus prolazi kroz Travnik kondukter kaze : pola sata pauza,tamo imate dobar restoran i dobre cevape , a u onoj zgradi tamo mozete zavrsiti fakultet .

Vucedolac, Krstas Kostov

Svaka cast Carevicu sto je izabrao stari vezirski grad Travnik da u njemu diplomira. Steta je sto je od Carevica postao vezir.