16 °

max 16 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

DPS Budva: Carevićeva sumnjiva diploma demanti premijerovih stavova

Autor: Bojana Vojinović

  • viber

čitalac

Postoji vrlo jednostavan način da se utvrdi da li je diploma kupjena ili ne: daš mu fotografije tri različite zgrade i tražiš da pokaže koja zgrada je njegov fakultet. Ne biste vjerovali koliko ljudi ne zna kako izgleda fakultet koji su navodno završili.

Lisabon

U diplomi mu piše "općina". Kako li je to velji Srbin podnio? HA HA HA

podgoricanin

neka javno predstavi dipolomsi rad. da ga detaljno objasni i izlozi javnosti. da u ispitnoj komisiji budu ptofesori iz inostranstva i fakulteta iz EU.

Branka

A što ste ga puštili da uzurpira državnu imovinu? I što ste čekali 2021. da objavite da je kupio diplomu? I podoljub je kupio diplomu pa ste mu dali mjesto profesora na fakultetu. I Bratićki isto. Pa je zaboli stomak i ode u Bugarsku na infuziju kad treba da odgovara. Sve ste ovo vi puštili.

Vucedolac, Krstas Kostov

Svaka cast Carevicu sto je izabrao stari vezirski grad Travnik da u njemu diplomira. Steta je sto je od Carevica postao vezir.

demonizator

Kad autobus prolazi kroz Travnik kondukter kaze : pola sata pauza,tamo imate dobar restoran i dobre cevape , a u onoj zgradi tamo mozete zavrsiti fakultet .

Naroz

Interesantno da je na wikipediji pisalo da je završio nekakvo čudo na univerzitetu Pale, čini mi se 2019. :) Ta stranica je volšebno nestala prije par mjeseci.