10 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Rakočević: Nema više vremena za bilo šta

Politika

Comments 0

Rakočević: Nema više vremena za bilo šta

Autor: Antena M

  • Viber

DF napada Vladu i premijera. Premijer uzvraća napad. DF i URA napadaju Demokrate, Demokrate se brane na ivici šesnaesterca, izbjegavajući ofsajd zamku. Bajčetić (DF) ulazi u igru i šutira sa velike udaljenosti, ali umjesto ka protivničkom, lopta se odbija ka njihovom golu, naveo je predsjednik Odbora Glavnog grada Socijaldemokrata, Marko Rakočević.

"Što bi rekao legendarni sportski komentator Mladen Delić: "Ljudi moji, da li je ovo moguće... nema više vremena za bilo šta..."
Upravo ova rečenica legendarnog komentatora sa utakmice Jugoslavija - Bugarska 1983. oslikava našu političku realnost. Nit' možemo vjerovati šta nam se u državi dešava, niti ima više vremena za bilo šta, jer tonemo kao drżava i društvo svakim danom sve više i dublje, očekujući ishod sukoba posvađane “velike” četvorke (DF, Demokrate, URA i kabinet premijera", rekao je Rakočević.

On je kazao da sve ukazuje na to da igraju posljednje minute "extra time" vremena koje im je nenadano pripalo prošle godine i da su već u prvom poluvremenu pokazali svu nesposobnost igranja ozbiljne političke utakmice, zabavljajući javnost i građane svakodnevnim saopštenjima i svađama, zanimljivim kvalifikacijama, press konferencijama, prozivkama i tako dalje.

"Ovaj reality je zbilja zanimljiv, ali nikako dovoljan da skrene pažnju sa posrnule ekonomije, konstantnog povećanja cijena svih životnih namirnica, 14. poskupljenja goriva, fijaska novoosnovane avio kompanije koja nije sastavila dan letjenja bez višečasovnih kašnjenja, zahuktavanja COVID pandemije, donošenja nebuloznih mjera, smjene 250 direktora osnovnih i srednjih škola u jednom danu, postavljanja, pa smjene koalicionih kadrova, postavljanja po dva izvršna direktora u pojedinim privrednim društvima... A onda to skrivaju mlakim i usiljenim mahanjem državnom zastavom iz Tokija, dok im se neka druga vijori u srcu", naveo je Rakočević u saopštenju.

On je dodao da je iz svih ovih razloga, komentar Mladena Delića više nego adekvatan... "Nema više vremena za bilo šta..."

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR