12 °

max 20 ° / min 12 °

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 12°

Srijeda

08.05.

24° / 15°

Četvrtak

09.05.

23° / 16°

Petak

10.05.

23° / 15°

Subota

11.05.

21° / 14°

Nedjelja

12.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Stanivuković: Crnogorac je izmišljena nacija

Politika

Tag Video
Comments 25

Stanivuković: Crnogorac je izmišljena nacija

Autor: Antena M

  • Viber

Mlađani gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković iskoristio je milost apostolske Vlade Zdravka Krivokapića da uđe u Crnu Goru, pošto mu je skinuta zabrana da kroči na crnogorsko tlo.

Gostoprimstvo je uzvratio na način tipičan za ideologiju kojom je zadojen. U društvu sebi sličnih, na nekoj lokaciji đe su ugrabili priliku i da prezalogaje, mladočetnik iz bosansko-hercegovačkog entiteta RS, saopštio je za građane Crne Gore izuzetno važan stav: "Ovdje, Crnogorac kao nacija, ja mislim da je to izmišljeno".

U danu punom ozbiljnih informacija, odlučili smo da ovaj video objavimo kao naš mali, šaljivi doprinos relaksaciji od vijesti o požarima, koroni, napetostima povodom ustoličenja Joanikija Mićovića, haosu u Avgsnistanu...

Mada, neko će s pravom reći, zar se svetosavskim talibanima skreće pažnja sa onih originalnih, koji su juče ušli u Kabul?

Komentari (25)

POŠALJI KOMENTAR

europeac

@KakoJe Šta bi mu se desilo da je u Njemačkoj reko, "NJEMCI SU IZMIŠLJEN NAROD" pa ni u šali mu ne bi naum palo. Do životni NON GRATES i u EU.

Sol143

Njegova posjeta je naručena a "performans" dogovoren. Tako funkcioniše velikosrBska ideologija ("pali svuda i ne daj im da gase"). Mali samo dokazuje da je dobar učenik sramnog naci-vandalizma. Šta mu vrijedi mladost kad je zaostao u evoluciji čovjeka.

Tito

@Jack Hustlle u njihovim glavama je da su sve izmisljena a da su srbi nebeski narod. Odozgo su srbi sisli.