22 °

max 22 ° / min 9 °

Subota

27.04.

22° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 16°

Četvrtak

02.05.

19° / 13°

Petak

03.05.

18° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Marković: Vijeće ne uvažava procjenu realne opasnosti na Cetinju

Politika

Comments 2

Marković: Vijeće ne uvažava procjenu realne opasnosti na Cetinju

Autor: Antena M

  • Viber

Bivši premijer Duško Marković kaže da žali što Vijeće za nacionalnu bezbjednost, odnosno najodgovorniji donosioci političkih odluka nijesu uvažili bezbjednosne procjene koje ukazuju na realnu opasnost događaja na Cetinju.

"Paralelno, neuvažavanje poruka poslatih od strane EU, i mnogih drugih kredibilnih činilaca, o neophodnom političkom dijalogu za stolom, za kojim bismo bili svi zajedno, direktan je podsticaj daljem zaoštravanju i komplikovanju prilika sa nesagledivim posljedicama", napisao je Marković na tviteru. 

"Gajio sam očekivanja da će i Crkva djelovati u duhu sabiranja, kao zajedničke potrebe svih, ali i ona su nažalost izostala. Još ima vremena da se uradi nešto radi mira i stabilnosti, a vjerujem i radi spokoja samih duhovnika: odustati od Ct, i otići tamo gdje nema rizika", smatra funkcioner Demokratske partije socijalista.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

mina

Ne žali Duško.Bilo ti i prilika i dana da,umjesto poltrona,snažiš crnogorske patriote a ti si od njih zazirao oduvijek.Mrvice sa stola ili ništa njima poturao.Mnogi se nisu skućili,porodice oformili,finansijski ojačili,nisi (ste) im dali.Zato sada ćuti.To ti je najpametnije i makni se.Na svu našu cenogorsku muku sa svim polugama vlasti i u funkciji premijera, izgubi izbore, sa Ristom ne umjede postić dogovor.Ćuti i stidi se.

d v

U ovom trenutku pametnije vam je pozvat krvnika CG države i nacije matiju bećkovića i njegovog učenika nevinog vučića i zamolit ih da povuku svoje kerove iz CT i države CG,nego uprazno govorit i opominjat njihove četničke sluge u PG.