19 °

max 29 ° / min 19 °

Ponedjeljak

27.09.

29° / 19°

Utorak

28.09.

26° / 18°

Srijeda

29.09.

25° / 16°

Četvrtak

30.09.

23° / 16°

Petak

01.10.

20° / 15°

Subota

02.10.

22° / 13°

Nedjelja

03.10.

23° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
PKS: Osuđujemo ispad na Cetinju

Politika

Comments 0

PKS: Osuđujemo ispad na Cetinju

Autor: Antena M

  • Viber

Patriotsko komitski savez najoštrije je osudio nacionalistički ispad, kako kažu,  nepoznatog građanina koji je juče na Cetinju psovao  Dritana Abazovića.

"Sramota je psovati ičiju majku, a posebno sa Cetinja koje je proteklih nedjelja pokazalo sav svoj građanski, multinacionalni i antifašistički karakter. Ovakvi ispadi, jedva dočekani u dijelu crnogorske javnosti, koji su odmah sramotno okvalifikovani kao “komitski uradak”, treba sankcionisati i osuditi na svakom mjestu", navodi se u saopštenju.

Iz PKS je saopšteno da mjesecima trpe uvrede svake vrste jer, kako kažu, imaju zajednički cilj, a besomučnu kampanju omalovažavanja, i vrijeđanja gledaju kao neuspio pokušaj ograničenih umova obuzetih mržnjom prema svemu crnogorskom.

"A najveća vrijednost Crne Gore su njeni manjinski narodi, jer je oni, kao malo đe drugo, gledaju I doživljavaju kao svoju jedinu domovinu. Stoga psovke muslimanskoj majci više bole jer to nijesmo mi Crnogorci, svih vjera,udruženi u borbi za našu slobodnu i sekularnu Crnu Goru. Crnogorci koji poštuju sve ono što su ostali narodi koji ovdje žive, utkali u svoju domovinu, što dokazuju u svakoj prilici, u svakom kriznom vremenu ove države, konačno u danima otpora na Cetinju, kada su pohitali i ostali sa nama do kraja, da brane univerzalne vrijednosti ovog vremena", zaključuje se u saopštenju PKS-a.   

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR