7 °

max 8 ° / min 3 °

Utorak

07.12.

8° / 3°

Srijeda

08.12.

7° / 0°

Četvrtak

09.12.

8° / 5°

Petak

10.12.

6° / 4°

Subota

11.12.

6° / 4°

Nedjelja

12.12.

5° / 1°

Ponedjeljak

13.12.

5° / -1°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mitrović: Perfidna Spajićeva igra i zlokobni plan vode Crnu Goru u bankrot

Politika

Comments 0

Mitrović: Perfidna Spajićeva igra i zlokobni plan vode Crnu Goru u bankrot

Autor: Antena M

  • Viber

Nakon što je na sjednici Socijalnog savjeta izglasana podrška Spajićevom predizbornom pamfletu "Evropa sad", ostaje nam da se nadamo da će vanredni parlamentarni izbori biti što prije, poručuje Ivan Mitrović, poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore. 

"Samo je to način da se Crna Gora spasi zlokobnog plana ministra Spajića koji će imati za posljedicu uvođenje naše države u enormno zaduženje, inflaciju, rast nezaposlenosti i na kraju bankrot.

Jasno je da je u pitanju čisto politikantska igrarija od strane ministra koji je prije nego je stupio na dužnost predstavljan kao ekonomski i finansijski ekspert, a u svom dosadašnjem radu se dokazao samo ekspertom u manipulacijama i fingiranju.

Sve ovo je Spajićeva perfidna namjera kojom je svoje predizborno političko djelovanje usmjerio na zaposlene sa najnižim platama i penzionere, te ih označio glasačkim plijenom koji treba obmanuti i zgrabiti. Kako postavlja i posmatra građane naše države, kao target grupe, tako je Spajić postavio predizborni plan svoje partije u osnivanju. Dakle karijerno oportunistički, lično gramežljivo i beskorpulozno, toliko da je sve uradio krajnje površno, pritom isključivši čak i ekonomsku analizu jer bi ista potvrdila ekonomsku neopravdanost i neodrživost", navodi Mitrović. 

Kako kaže, i politički neupućenom je jasno da se iza svega krije pokušaj Spajićeve lične promocije i predstavljanja sebe kao spasioca.

"Ali uzalud mu takav trud, jer je poznato da lično on stoji iza netransparentnog djelovanja, tajnog kreditnog zaduživanja i brojnih drugih nepočinstava za koje će dotični odgovarati nakon izbora, kada će zajedno sa ovom Vladom biti dio mračne i nesrećne prošlosti Crne Gore", zaključio je. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR