9 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 11°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Opština Andrijevica asfaltirala put do kuće ministra Stijovića i lokalnih funkcionera, građani ali i odbornici vlasti revoltirani

Izvor: Čitalac šalje

Politika

Comments 6

Opština Andrijevica asfaltirala put do kuće ministra Stijovića i lokalnih funkcionera, građani ali i odbornici vlasti revoltirani

Autor: Antena M

  • Viber

U Andrijevici je danas održana sjednica lokalnog parlamenta koja je ubrzo prekinuta jer, kako saznajemo, nije bilo kvoruma.

Na sjednicu nijesu došla dva odbornika vlasti, dok su je odbornici opozicionog DPS-a napustili.

Početak sjednice je pak, obilježilo burno izlaganje odbornika SNP-a Milana Mirkovića koji je iznio probleme sa kojima se suočava opština, odnosno građani Andrijevice.

Mirković je predao i odborničko pitanje upućeno predsjedniku Opštine Željku Ćulafiću u kojem pita koji su to opštinski putevi asfaltirani, ko je određivao prioritete, u kojoj dužini, ko se sve prijavio, te vrijednost izvedenih radova.

Kako saznajemo povod za to obraćanje prvom čovjeku grada je bilo to što je Opština asfaltirala puteve "po političkoj vezi", pa je tako asfalt stigao do kuće resornog ministra Aleksandra Stijovića u selu Seoca, kao i do kuća nekih lokalnih funkcionera, dok su prioritetne dionice zanemarane.

Mirković je na taj način i obrazložio pitanje upućeno predsjedniku Opštine rekavši da asfaltiraju djelove puteva i priključke do kuća i štala pojedinih građana, ističući da ima dosta primjedbi mještana na samovolju rukovodećeg kadra opštine.

Građani su, kako tvrdi naš izvor, revoltirani postupcima vladajuće većine u tom gradu, u kojoj postoje trvenja i oko načina funkcionisanja. 

Podsjetimo, DPS je poslije devet godina u avgustu prošle godine izgubio vlast u tom gradu, kada su koalicije Za budućnost Crne Gore i Mir je naša nacija osvojile 16 odborničkih mandata, dok DPS ima 15.

Komentari (6)

POŠALJI KOMENTAR

@@@@

PIIIIIIIIIH!Nista od pomoci stocarima.Odakle?

Zoran__seoca

Kako se zove drugi odbornik i iz koje je partije ovaj iz Snp je totalno nebitan !?

Sekićanin

Čestitam ministre,i da se što prije vrneš doma,i držiš brave.