10 °

max 23 ° / min 10 °

Nedjelja

28.04.

23° / 10°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

17° / 13°

Petak

03.05.

16° / 11°

Subota

04.05.

15° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Litijaš novi direktor Crnogorske kinoteke, preporučio se svetosavskim akademijama i hvalospjevima Vesni Bratić

Politika

Comments 12

Litijaš novi direktor Crnogorske kinoteke, preporučio se svetosavskim akademijama i hvalospjevima Vesni Bratić

Autor: Antena M

  • Viber

Vlada je juče za novoga direktora javne ustanove Crnogorska kinoteka postavila Gorana Bjelanovića, koji je, između ostaloga, po narudžbini Marka-Bata Carevića prošle godine organizovao „svetosavsku akademiju” u Budvi.

Takođe, Bjelanović je prije dvije godine režirao „bogat kulturno-umjetnički program”, uključujući i nastup guslara, povodom dolaska patrijarha Srbije Irineja Gavrilovića u Grbalj.

Nedavno je, po pozivu još jednoga funkcionera Nove srpske demokratije, Marka Kovačevića, imao „tezgu”, režirajući sličnu manifestaciju za SO Nikšić…

Bjelanović, koji, naravno, ima „minuli staž” litijaša, tvrdi da je član izvjesne: Pravoslavne akademije nauka, umetnosti, veština i inovacija Srbije.

On je takođe objavljivao članke za šovinistiički portal „IN4S”. U novembru prošle godine je pisao: „Imamo najbolju Vladu u Evropi!“

„Profesorici Bratić je uvaljen mnooogo vruć krompir u ruke, na vama i svima nama (u zavisnosti od dostupnosti načina) je da je podržimo i pomognemo iz sve snage. Ako tu pomoć zatraži. Ona je naš ministar”, preporučio se Bjelanović.

Upravo je Crnogorska kinoteka, u kojoj je Bjelanović sada direktor, u resoru ministarke Vesne Bratić.

Komentari (12)

POŠALJI KOMENTAR

nečuveno

Kažu da nije ni završio režiju no nekakav kurs (valjda u S.Makedoniji), tezgario, piskarao, montirao...i eto ti EKS -pert! Ove sramote. Dokle? Dokle više sa instaliranjem otvorenih anticrnogorskih protuva?

Ante

Ovo je presedan, pa gdje još ima da manjina terorizira većinu. To su Srbi naučili u Jugoslaviji koja je za njih bila VELIKA SRBIJA. Morali bi shvatiti da toga više nema, da postoji Crna Gora itd.

Vezir

Viđi mu facu,,produhovljenu",sve je jasno...