15 °

max 19 ° / min 14 °

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

16° / 12°

Subota

04.05.

18° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

19° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Đurašković: SDP podnosi tužbu protiv Vojislava Šešelja i Happy TV

Politika

Comments 7

Đurašković: SDP podnosi tužbu protiv Vojislava Šešelja i Happy TV

Autor: Nikoleta Rakočević

  • Viber

Cetinjski SDP podnijeće tužbu protiv Vojislava Šešelja i Happy TV zbog uvreda na račun Cetinja i svih građana Prijestonice, saopštio je Nikola Đurašković, potpredsjednik SDP-a.

"Mizogine i besprizorne uvrede glasnogovornika poraženih velikosrpskih politika i kancelarijskog vojskovođe sa televizije, koju je davno trebalo zabraniti, samo su nastavak odnosa otpadnika srpskog hegemonizma prema Crnoj Gori", navodi Đurašković.

Na sve ovo, dodaje, ćuti nesretna Vlada Crne Gore i njeni zvaničnici kao da Cetinje nije grad u Crnoj Gori i crnogorska prijestonica.

"Uputiti takve riječi građankama i građanima grada sa čije je teritorije u NOB-u učestvovalo više od 5000 boraca, od kojih je poginulo njih 1414, a više od 2000 prošlo kroz koncentracione logore širom Evrope i gradu koji je od 1322 narodna heroja Jugoslavije dalo njih 49, a samo Cetinje je Grad Heroj, mogu samo moralne minijature, propagatori mržnje, međuljudske i međunacionalne netrpeljivosti.

Cetinje je ponosno na svoje građanke i građane, na prkos i slobodarsku luču koja traje više od 500 godina a uvrede ovih nepomenika su dokaz koliko njih i njima slične bole cetinjski duh, trajanje i vječna herojska iskra ovog crnogorskog krša", zaključuje on.

Komentari (7)

POŠALJI KOMENTAR

Odgovor

@Onogošt sta mi sve u Crnoj Gori trpimo treba da se izborimo ne samo za poštovanje Cetinjanki nego za poštovanje svih nacija u CG i poštovanje POSEBNO CG RADNIKA I RADNICA KOJE VIDNO TRPE MOBINGE OVU GODINU DA STANU NA LOPTU SRPSKE PARTIJE I NEVRSE PREKO RADNIKA NJIHOVU PIROVU POBJEDU!

Onogošt

@Sramota za Crnu Goru! On je pisao i kako je ubio Đinđića,opisiva svoj kukavičluk i bjedan odnos prema ženama i nemoćnima.Bog ga je kaznio,a ništa je kako će!!!Najžalosnije je što predstavlja zvaničnu Srbiju.Ova vreća...je poslanik.Mizerno i tužno.

Onogošt

To je šljam veliko srpski,izvođači radova okupatorske crkve.Prvo tužite Uru i Demokrate ono su njihovi koalicioni partneri.Uvrijedili su nešto najsvetije Crnogorcima majke,sestre,kćeri,Cetinjanke i Cetinje...dabogda im nevaljalo,ka što i neće!!!