16 °

max 22 ° / min 16 °

Petak

17.05.

22° / 16°

Subota

18.05.

25° / 16°

Nedjelja

19.05.

27° / 16°

Ponedjeljak

20.05.

25° / 18°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

24° / 16°

Četvrtak

23.05.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Đurašković: SDP podnosi tužbu protiv Vojislava Šešelja i Happy TV

Autor: Nikoleta Rakočević

  • viber

Neutralan

Kome ces ih tuzit kad su svi isti Na Crnogorce je dozvoljeno sve

mr

Za razliku od nekih vaših koalicionih partnera, koji isto ili slično misle, a nemaju m... da to javno kažu, Šešelj, stari fašista, što na um, to na drum!

Baba

Treba i protiv Mićovića i žirija koji je gori od njega.

Sramota za Crnu Goru!

I jutros na Hepi TV Seselj se oglasava u emisiji telefon.putem i kaze da piše knjigu o Draginja Vuksanovic i sve sramote iznosi o njoj!Kaze Marić bolje da Crnogorke vole Italijane nego Crnogorce jer su Crnogorci zaostali i glupi za ljubav!I dalje sprdnja i klevetanje Crnogorki i Crnogoraca! PI sram!

Onogošt

@Sramota za Crnu Goru! On je pisao i kako je ubio Đinđića,opisiva svoj kukavičluk i bjedan odnos prema ženama i nemoćnima.Bog ga je kaznio,a ništa je kako će!!!Najžalosnije je što predstavlja zvaničnu Srbiju.Ova vreća...je poslanik.Mizerno i tužno.

Odgovor

@Onogošt sta mi sve u Crnoj Gori trpimo treba da se izborimo ne samo za poštovanje Cetinjanki nego za poštovanje svih nacija u CG i poštovanje POSEBNO CG RADNIKA I RADNICA KOJE VIDNO TRPE MOBINGE OVU GODINU DA STANU NA LOPTU SRPSKE PARTIJE I NEVRSE PREKO RADNIKA NJIHOVU PIROVU POBJEDU!

Onogošt

To je šljam veliko srpski,izvođači radova okupatorske crkve.Prvo tužite Uru i Demokrate ono su njihovi koalicioni partneri.Uvrijedili su nešto najsvetije Crnogorcima majke,sestre,kćeri,Cetinjanke i Cetinje...dabogda im nevaljalo,ka što i neće!!!