3 °

max 6 ° / min -1 °

Subota

29.01.

6° / -1°

Nedjelja

30.01.

8° / -0°

Ponedjeljak

31.01.

8° / 1°

Utorak

01.02.

5° / 0°

Srijeda

02.02.

7° / -1°

Četvrtak

03.02.

9° / 2°

Petak

04.02.

9° / 2°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Kabinet Krivokapića: Ko nije zadovoljan neka inicira izglasavanje nepovjerenja Vladi

Politika

Comments 3

Kabinet Krivokapića: Ko nije zadovoljan neka inicira izglasavanje nepovjerenja Vladi

Autor: Mia Zeković

  • Viber

Ukoliko neko iz parlamentarne većine nije zadovoljan postojećim modelom Vlade, može kroz jasno propisanu proceduru inicirati izglasavanje nepovjerenja Vladi, poručeno je iz kabineta predsjednika Vlade Zdravka Krivokapića. 

"Dakle, ako bilo koji politički subjekt želi da smijeni ovu Vladu, taj proces može privesti kraju, uz pomoć opozicije, nezavisno od toga sta želi ili ne želi predsjednik Vlade. Istovremeno, ukoliko neka partija smatra da je došlo vrijeme da se testira ekspertski model Vlade, koji je jedno vrijeme imao apsolutnu podršku, a kasnije je bivao osporavan i od određenih djelova parlamentarne većine, onda je i to jedna od opcija koja nas vodi ka izborima ili nekom moguće drugačijem konceptu Vlade, koga bi podržao 41 poslanik parlamentarne većine", saopšteno je iz Krivokapićevog kabineta.

Svaki drugi aranžman u kome bi asistirale snage, kako kažu, poraženog režima, uz elemente političke korupcije, ističu, vodi ka prekrajanju izborne volje građana, jasno iskazane 30. avgusta 2020. godine.

"U naporima da se padom Vlade, u predvorju implementacije projekta “Evropa sad!”, politička moć preseli na adresu predsjednika poraženog DPS-a, sadašnji premijer neće učestvovati", zaključeno je iz njegovog kabineta.  

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

BBB

Nije država zabavište, rukoljube ! I vi a i oni prethodni je rasturiste !

Ugo

Ko nije zadovoljan neka izađe bezbhedno je nijesu u avionu a Popune smiješ li.

Simo

Kako ih drzi u saci sa necim I kad god oni krenu on ih na sastanku ucijeni sa necim Izgleda da cemo sacekati izbore ...nazalost