10 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Petak

26.04.

15° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Đukanović: Vlada će 4. februara postati prošlost, dovršiti proces reforme DPS-a

Politika

Comments 8

Đukanović: Vlada će 4. februara postati prošlost, dovršiti proces reforme DPS-a

Autor: Nikoleta Rakočević

  • Viber

Na juče održanoj sjednici Odbora DPS Glavnog grada, kojoj je prisustvovao predsjednik partije Milo Đukanović, konstatovano je da partijska reforma ima zadovoljavajuću dinamiku ali da je od izuzetne važnosti da ovaj proces bude završen na temeljan i kvalitetan način, saopšteno je iz DPS-a Glavnog grada.

"Takođe, konstatovano je zadovoljstvo rezultatima koji su ostvareni na nivou Glavnog grada u prethodne četiri godine što je najbolja legitimacija za predstojeći izborni ciklus u Podgorici.

U svom uvodnom izlaganju, predsjednik Odbora Časlav Vešović upoznao je prisutne sa aktuelnim partijskim aktivnostima u Odboru DPS Glavnog grada te predstavio tekuće aktivnosti u dijelu reevidencije članstva i snaženja partijske infrastrukture na lokalnom nivou. Predsjednik Vešović takođe je govorio o aktuelnoj političkoj situaciji i prioritetnim obavezama koje se nalaze pred Odborom DPS Glavnog grada u narednom periodu", navode u saopštenju.

Predsjednik Đukanović, u svom obraćanju istakao je da je potrebno dovršiti proces reforme DPS-a kako bi se uspješno suočili sa izazovima koje partiju čekaju u narednom periodu i kako bi pokazali da su razumjeli poruku koju su im birači poslali na izborima 30. avgusta.

"Upravo će, kako je predsjednik istakao, od uspješnosti posla koji je potrebno obaviti u našoj kući, zavisiti i brzina kojom će se DPS vraćati u poziciju društveno-političke relevantnosti u kakvoj smo bili do 30. avgusta 2020. godine.

Politika DPS-a, istakao je on, je prije svega politika kontinuiranih reformi, te moramo pokazati kako smo razumjeli poruku birača sa izbora kako bismo nastavili da širimo i učvršćujemo povjerenje sa građanima, a to se radi jedino direktnim i neposrednim kontaktom sa biračima.

Predsjednik je dodao da je izvjesno da će ova Vlada 4. februara postati prošlost. Naglasio je da možemo biti ponosni na doprinos koji je u prethodnih 18 mjeseci DPS dao na polju demokratskog razvoja društva, te da smo uspjeli da odbijemo napad velikosrpskog nacionalizma i sve vrijeme, i iz opozicije, na adekvatan način vodimo računa o državnim interesima", kaže se u saopštenju.

Sjednici je prisustvovao i koordinator ispred Izvršnog odbora Rajko Kovačević.

Komentari (8)

POŠALJI KOMENTAR

JF

@orlov krs Juce sam napisao dva odgovora na tvoj kommentar ali nije proslo kod redakcije, ok shvacam bio sam malo grublji? Ovde se radi o perecepciji. Ti si to tako shvatio ok. Ali nije ok da onih 60 i kusur sto misle kao ja nemaju mozga. Ja nisam napisao da je ok ako je Milo poslao Dritana da nas proda. Procitaj kako URA(Konatar) razmislja i mozda promenis misljene.

biblion

@Milunka Savic, joj, Milunika...ti bogomi, ka da togu nosiš a ne srbaljsku kotulu...Briši, na pogrešnom si portalu.

Milunka Savic

Ovo ,reforma dpsa znaci da podnosite neku ostavku i povlacite se ili je samo floskula? Da li se odricete kompromitovanih saboraca?