9 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

21° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Đukanović: Vlada će 4. februara postati prošlost, dovršiti proces reforme DPS-a

Autor: Nikoleta Rakočević

  • viber

JF

Gospodine Milo nas cijenjenji predsenice vi to kako Dritko kaze RELAKSIRANO konstatujete sve ono sto dolazi 4 feb. a nista ako se dese oni nemili scenariji .Ako si ti poslao Dritka u BG super, ali ako je on otisao da nas proda sto onda.

Orlov krš

@JF e blago nama sa ovakvim mozgovima,ako Dritan izdaje problem je,ali ako to radi po Milovim instrukcijama onda je ok! Za vjerovali ili ne!

JF

@orlov krs Juce sam napisao dva odgovora na tvoj kommentar ali nije proslo kod redakcije, ok shvacam bio sam malo grublji? Ovde se radi o perecepciji. Ti si to tako shvatio ok. Ali nije ok da onih 60 i kusur sto misle kao ja nemaju mozga. Ja nisam napisao da je ok ako je Milo poslao Dritana da nas proda. Procitaj kako URA(Konatar) razmislja i mozda promenis misljene.

D V

Da sam u umjesto vas,a sreća moja što nijesam,nebih bio toliko siguran da će ta crkveno četnička ulcinjska skalametija biti smijenjena niti biti još prošlost.Lično sam se nadao da će te ogrezle mrzitelje CG države dosad rašćerat suverenističke partije i časni građani CG..a ne se uzdat u njihovu rije

E MILO MILO

Sve je ovo vaša čorba i vaše koketiranje sa crkvom Srbije kojoj ste od naših para izgradili dva hrama i ko zna što sve kao i omogućili da prepisuju vjerske objekte na sebe i da iste vjerske objekte devastiraju.No zasučite malo rukave ne čekajte da mi lojalni gradjani rešavamo a vi da zasjednete opet

D V

@Milos poštovani Ako imaš taj osjećaj življenja onda ga živi...ne "živimo".nemoj ga drobit sa ostalim..Ja danas žalim za osjećajem nepostojanja kaznene odredbe u CG kao nekad u eng za izdaju države javno vješanje ili davljenje...koja je bila jako djelotvorna...zato bi danas ti imao stvarni osjećaj.

Milunka Savic

Ovo ,reforma dpsa znaci da podnosite neku ostavku i povlacite se ili je samo floskula? Da li se odricete kompromitovanih saboraca?

biblion

@Milunka Savic, joj, Milunika...ti bogomi, ka da togu nosiš a ne srbaljsku kotulu...Briši, na pogrešnom si portalu.