21 °

max 25 ° / min 15 °

Subota

18.05.

25° / 15°

Nedjelja

19.05.

26° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

23° / 14°

Petak

24.05.

26° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Krivokapić zakazao telefonsku sjednicu Vlade dok se raspravlja o smjeni

Politika

Comments 2
Prva tačka izmjene uslova za sticanje crnogorskog državljanstva

Krivokapić zakazao telefonsku sjednicu Vlade dok se raspravlja o smjeni

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • Viber

Premijer Zdravko Krivokapić je, dok traje sjednica Skupštine na kojoj se raspravlja o povjerenju Vladi, zakazao telefonsku sjednicu Vlade, saznaje Pobjeda.

Sjednica je u toku, a na dnevnom redu je devet tačaka.

Prva je Prijedlog odluke o izmjeni Odluke o kriterijumima za utvrđivanje uslova za sticanje crnogorskog državljanstva prijemom.

Takođe, na dnevnom redu su i Prijedlog pravilnika o izmjenama i dopuni Pravilnika o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji Kabineta predsjednika Vlade.

Stepenom tajnosti interno označen je Prijedlog platforme za učešće ministarke odbrane Olivere Injac na sastanku Sjeverno-atlanskog savjeta na nivou ministara odbrane 16. i 17. februara 2022.

Na dnevnom redu je i prijedlog za smjenu ministra unutrašnjih poslova Sergeja Sekulovića sa čela Komisije za kadrovska i administrativna pitanja i postavljenje državnog sekretara u Ministarstvu pravde, ljudskih i manjinskih prava Andreja Milovića na to mjesto.

Takođe, Vlada će donijeti odluku o prijedlogu da se umjesto zamjenika predsjednika Komisije za kadrovska i administrativna pitanja Borisa Marića, u tom tijelu nađe državni sekretar u Ministarstvu pravde, ljudskih i manjinskih prava.

Vlada će razmatrati i Prijedlog za prestanak mandata v.d. generalne direktorice i postavljanje generalnog direktora Direktorata za izvršenje krivicnih sankcija u Ministarstvu pravde, ljudskih i manjinskih prava.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Gojko

Preko fiksne ili mobilne telefonije će biti sjednica?