14 °

max 14 ° / min 11 °

Petak

03.05.

14° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

18° / 13°

Četvrtak

09.05.

15° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Internetom kruži snimak kako koalicija oko Ure u Ulcinju navodno kupuje glasove; DPS: Sram vas bilo, URA: To je montaža

Politika

Tag Video
Comments 6
Snimak kruži društvenim mrežama

Internetom kruži snimak kako koalicija oko Ure u Ulcinju navodno kupuje glasove; DPS: Sram vas bilo, URA: To je montaža

Autor: Antena M

  • Viber

Društvenim mrežama kruži audio snimak navodne kupovine glasova u Ulcinju od strane funkcionera koalicije “Za novi početak” okupljene oko Građanskog pokreta URA. Na snimku koji je na albanskom jeziku, čuju se glasovi nosioca liste i kandidata za predsjednika Opštine Ulcinj koalicije “Za novi početak” Omera Bajraktarija i predsjednika Demokratske partije Fatmira Đeke, ali i lokalnih aktivista koji na albanskom jeziku navodno govore o kupovini glasova.

Tim povodom oglasili su se i iz ulcinjskog DPS-a, navodeći da je snimak potvrda svega onoga što su govorili prethodnih dana o pokušajima izbornog inženjeringa u Ulcinju.

"Ovaj video ujedno jasno pokazuje ko je u pravu kada je u pitanju kupovina glasova i ko se u Ulcinju bavi nečasnim radnjama i prljavom kampanjom, a ko vodi kampanju fer i pošteno.

Pozivamo nadležne državne organe da ispitaju navode iz snimka i da preduzmu potrebne radnje a onima koji se bave ovim nečasnim radnjama poručujemo da bi trebalo da ih je sramota i da im je sve uzaludno jer će im Ulcinj ponoviti ono što im je već saopštio, a to je da su u Ulcinju bili i ostaće opozicija", piše u saopštenju DPS-a. 

Poslušajte snimak.

Ovim povodom oglasili su se iz GP URA. Tvrde da je snimak montaža te da je sve izvučeno iz konteksta. Njihovo reagovanje pročitajte OVDJE.

Komentari (6)

POŠALJI KOMENTAR

mr

Zbog sličnih stvari SDP se odmetnula i predala CG u ruke apostolima i expertima! Reagovanje dva RR me ne zanima, jer znam kakvo će biti... Zanima me Draginjin pogled na ovu poharu od "čojstva i sojstva"……!

Macron

Possljite snimke EU. Ne bi ih ni pogledali, jer njihovu korupciju ne zele vidjeti. Na vrhu piramide Macron

@@@@

Ne iznenadjuje me ponasanje Abazovica ali me interesuje kako ce da se postave iz SDP i SD i dali ce zbog sake vlasti postati o oni URA ili ce sacuvati obraz.Vi ste napotezu Draginja,Konjevicu,Sehovicu itd itd.