19 °

max 19 ° / min 13 °

Četvrtak

02.05.

19° / 13°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 12°

Srijeda

08.05.

17° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Neviđen skandal za koji neko mora da odgovara ako izjave Kneževića budu autentične

Politika

Comments 2
Liberalna partija poručuje:

Neviđen skandal za koji neko mora da odgovara ako izjave Kneževića budu autentične

Autor: Antena M

  • Viber

"Ukoliko izjave sa audio snimka koji je dospio u javnost a na kojem je navodno Petar Knežević, pomoćnik komandanta Protivterorističke jedinice Crne Gore, to je neviđen skandal za koji će neko morati da odgovara, kako u policiji tako i u tadašnjem političkom vrhu", poručuju iz Liberalne partije.

"Poruke Kneževića u kojima se čuje da je tokom dešavanja na Cetinju i Belvederu bio spreman da izazove krvoproliće te da huška kriminalne grupe na goloruke građane licitirajući brojem koji bi mogao da pogine, šokantne su i za svaku osudu. Knežević se, kao visoki činovnik specijalnih policijskih snaga otvoreno stavio, očigledno, u službu strane države i jedne vjerske organizacije u čije ime na snimku i prijeti. Ako se sve to ispostavi istinitim, gospodin Knežević definitivno mora završiti svoju karijeru i odgovarati i krivično i pred sudom javnosti", dodaju u saopštenju.

"Pozdravljamo potez tužilastva koje je odmah formiralo predmet po ovom slučaju i ohrabrujemo nadležne da posao izvedu do kraja, hrabro i profesionalno, ne dozvolivši bilo kakve pritiske na svoj rad."

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

JovoZ

@CG1 Ućutali su se poslije otkrivanja kokaina u skladištu Krstovića.

CG1

Sve odgovore u vezi sa ovim sektašem, klerofašistom treba tražiti od abazovića,adžića i sekulovića. Šta da se kaže o policajcu koji je na telefonskoj i svakoj drugoj vezi sa kriminalcima. Sad nam je jasno što "cvjeta" kriminal u CG i što se radilo bez problema sa drogom i cigaretama..