15 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 14°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

17° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Đonović: Abazović se grdno vara ako misli da može da pomiri Crnu Goru i Srbiju

Politika

Comments 5

Đonović: Abazović se grdno vara ako misli da može da pomiri Crnu Goru i Srbiju

Autor: Antena M

  • Viber

Premijer Dritan Abazović dijeli Crnu Goru i sve što je radio otkad je došao na mjesto premijera, samo je napravio da podjele budu dublje i bolnije, ocijenio je za Antenu M politički analitičar Ranko Đonović.

"Ugovor sa Crkvom Srbije neće ništa riješiti, već će građane Crne Gore ponovo izvesti na ulice, donijeće nove izbore, što i nije tako loše. Abazovićeve namjere sa TU, Otvorenim Balkanom, priča oko Sinjajevine, sve je to u svrhu dodvoravanja beogradskim moćnicima koji sa njim upravljaju, radi njegovih ličnih pozicija u Beogradu koje su u vezi sa privatnim biznisom njegovog brata odnosno njega", smatra Đonović.

On kaže da se Abazović grdno vara ako misli da on može da pomiri Crnu Goru i Srbiju.

"Uzletio je visoko, a kad padne to će biti udar neviđenih razmjera", siguran je Đonović.

Upitan da li Vlada u ovakvom sastavu može preživjeti ukoliko se potpiše "Temeljni" ugovor kakav je i objavljen, Đonović je odgovorio da možda može, ali kratko - do nove sjednice Skupštine.

"Vidite kakvim se svim smicalicama političke partije bave, ne zakazuju sjednice opštinskih skupština, produžavaju mandate... ušli smo u stanje koje je sve samo ne redovno. Ovo je mnogo bliže anarhiji nego nekom redovnom stanju. Loših promjena se treba plašiti", zaključio je Đonović.

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

Roksana

@dbhdhdh, Zar nijesu Crnogorci previše žrtvovali i bili žrtvovani??? Kad će Srbija i Srbi ostaviti Crnu Goru na miru - to treba da se pitaš. Stop uzurpatorima crnogorskog duhovnog, kulturnog i društvenog bića!!! Dosta je bilo!

dbhdhdh

Aj brate i jedni i drugi zrtvujte nesto. Ako vidite da ni jedni ni drugi ne mozete dobit sve, onda podijelite

D V

@Mario poštovani, Sve su vjere i crkve zakonite i u tome nije problem. Problem svjesno čini i istrajava na njemu okupatorska crkva Srbije i zvanična državna politika Srbije koja smatra da je ona jedini vlasnik i titular ukupne CG istorijskog,kulturnog i sakralnog nasleđa.