8 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

17° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

25° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Večeras protest ispred Vlade: Ne pristajemo na oduzimanje istorije!

Politika

Tag Video
Comments 3

Večeras protest ispred Vlade: Ne pristajemo na oduzimanje istorije!

Autor: Antena M

  • Viber

Grupa građana koja se protivi potpisivanju Temeljnog ugovora sa Crkvom Srbije za večeras u 20 sati je najavila veliki protest ispred zgrade Vlade Crne Gore.

Tim povodom su objavili i video najavu kojom pozivaju sve građane koji ne pristaju na revizionizam i oduzimanje istorije da im se pridruže.

Podsjetimo, građanski aktivista Aleksandar Zeković naveo je juče da je Uprava policije naredila svim službenicima da budu u pripravnosti i da pripreme opremu za intervencije uoči četvrtka i petka.

"Rukovodstvo Uprave policije naredilo je svim organizacionim jedinicama pripravnost i da pripreme intervencijsku opremu za četvrtak i petak.Pozivamo sve građane da uzmu učešća na protestu ispred sjedišta Vlade, kao i da se u drugim sredinama osmisle mirne građanske akcije", naveo je Zeković na Tviteru.

Građani su se okupili ispred Vlade i prije tri dana, kada su poručili da neće dozvoliti potpisivanje ovakvog Temeljnog ugovora sa Crkvom Srbije.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Ante

Rado bi bio sa Vama, ali sam daleko. Crnogorci to su Vaše SVETINJE i branite ih svim sredstvima, jer sad je BITI ILI NE BITI. Velika podrška braći Crnogorcima.