Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Fejzić: Iskreno žalim što ministri crnogorske Vlade učestvuju na skupu u Banja Luci

Politika

Comments 7

Fejzić: Iskreno žalim što ministri crnogorske Vlade učestvuju na skupu u Banja Luci

Autor: Antena M

  • Viber

Reis Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifat Fejzić komentarisao je na Tviteru to što su ministri Aleksandar Damjanović i Marko Kovač prisustvovali obilježavanju neustavnog Dana Republike Srpske.

"Iskreno žalim što ministri Vlade Crne Gore učestvuju na skupu povodom "Dana Republike Srpske" u Banjaluci, na poziv Milorada Dodika, koji je između ostalih nagradio ordenom predsjednika Ruske Federacije Vladimira Putina. Inače 9. januar "Dan RS", Ustavni sud BiH proglasio je neustavnim", napisao je Fejzić.

Komentari (7)

POŠALJI KOMENTAR

a Bošnjaci ?

Uvaženi Fejziću, zašto nijeste reagovali povodom Suade . ibrahimovića. Koji su izdali Bošnjake i Crnu Goru. Zašto se ne javljaju bošnjački intelektualci ????Mi Crnogorci smo se ponosili našim Bošnjacima i Albancima. Šta znače ove izdaje . Mi smo naše izdajnike osudili kao nedostojne i strane sluge.

PG

@Tuzi Izgleda da ga nijesu zvali, a da su, ne znamo bi li otisao!!!!

d v

Hvala vama časni reise na civilizacijskom promišljanju...nemojte ih žalit već ih eliminiši te iz svakog budućeg opštenja..i njih i onog koji ih je tamo otpremio....nedozvolite i zabranite ubiduće dritanu pristup džamijama i vašim praznicima...isto se odnosi i za i ibrahimovića,zoronjićku..