18 °

max 25 ° / min 17 °

Nedjelja

19.05.

25° / 17°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

20° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

24° / 15°

Subota

25.05.

23° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nikolić: Prisustvo ministara na Danu RS još jedan pokazatelj antievropskog karaktera Abazovićeve Vlade

Politika

Comments 3

Nikolić: Prisustvo ministara na Danu RS još jedan pokazatelj antievropskog karaktera Abazovićeve Vlade

Autor: Antena M

  • Viber

Prisustvo ministra pravde Marka Kovača i ministra finansija Aleksandra Damjanovića svečanoj akademiji povodom Dana Republike Srpske koji je Ustavni sud BiH proglasio neustavnim još jedna je potvrda antievropskog karaktera Abazovićeve Vlade koja svakim danom svog funkcionisanja ugrožava dobrosusjedske odnose i evropsku perspektivu Crne Gore, ocijenio je Miloš Nikolić, portparol i poslanik DPS-a.

"Ovaj nezapamćeni skandal koji sebi nije dozvolila ni apostolska Vlada Zdravka Krivokapića još jedan je žestok udarac za međunarodni imidž i reputaciju naše države koji prijeti da Crnu Goru kompromituje kao pouzdanog regionalnog partnera. Zbog toga je neophodno što prije izabrati sudije Ustavnog suda i prekinuti agoniju kako bi što prije došli do vanrednih parlamentarnih izbora nakon kojih će Crna Gora dobiti stabilnu, odgovornu i evropski orijentisanu Vladu koja će povratiti stabilnost i nastaviti da vodi zemlju putem evropskih integracija", navodi je Nikolić.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Marina

DIGNITE VIŠE ZADNJICE IZ UDOBNIH STANOVA I FOTELJA ! DOSTA NAM JE VISE VASIH SAOPSTENJA ! POKRENITE SE ! IDITE OD VRATA DO VRATA AKO VEC NEMATE DRUGOGA NACINA I PRIČAJTE SA GRAĐANIMA ! OBJAŠNJAVAJTE IM ŠTO NAM RADE NESOJI OD DRZAVE ! NIJESU SVI NA PORTALIMA ! MNOGO NJIH POJMA NEMA STO SE DESAVA !!

Marina

SASTAVITE VIŠE SPISAK SVIH “POKAZATELJA” OD AVG.2020. NA KOJE SAMO UKAZUJETE I NIŠTA DRUGO NE PREDUZIMATE ,PA DA JEDNOM ZAVRSIMO SA “POKAZATELJIMA”! ZAR MISLITE DA JE IKO DO TE MJERE RETARDIRAN DA NE VIDI ONO STO ONI NE SAMO DA NESKRIVENO RADE NEGO I PONOSNO ISTIČU! UČINITE VIŠE NEŠTO ZABOGA!!!

Orlov krs

Tesko cemo povratiti stabilnost poslije ovakvog oburdavanja drzave i njenog ugleda na svim poljima! Posebno je neshvatljivo da sve ovo sto rusi evropski,antifasisticki,demokratski ugled CG prolazi od strane opozicije kao da se nista bitno ne desava i sve zavrsava saopstenjima!