14 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Stanišić: Prije odlaska u svemir očistite put za Dobrilovinu

Izvor: UGC

Politika

Comments 2

Stanišić: Prije odlaska u svemir očistite put za Dobrilovinu

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik Mjesne zajednice Dobrilovina Vladimir Stanišić ukazao je na to da prekid saobraćaja na tom putnom pravcu traje više od sedam dana i zamolio premijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića da se "prije kretanja u svemir javi kako bi po njemu poslali hranu i ljekove iz Mojkovca za Dobrilovinu".

- Obraćam se ovim putem nekome, a kome nijesam siguran, jer od 2020, za sve je nadležan neko drugi. Saobraćaj na putu Mojkovac - Đurđevića Tara u prekidu je zbog odrona u mjestu Sokolovina kod Dobrilovine. Na tom mjestu isti problem postoji decenijama i nije se desilo ništa novo - kazao je Stanišić.

On je istakao da je ranije u ovakvim slučajevima saobraćaj bio u prekidu u kratkom vremenskom periodu, te da su mašine preduzeća za puteve posao rješavale ekspresno.

- Povodom ovoga što se dešava, obratio sam se i Opštini Mojkovac, međutim, izjasnili su se da nijesu nadležni - dodao je predsjednik Mjesne zajednice Dobrilovina.

On je ukazao na to da u ovom selu žive stariji ljudi i da će im biti potrebna i medicinska pomoć, kao i da su na izmaku zalihe hrane i ljekova.

- U vezi svega navedenog molimo "nekoga" da nam pomogne i što prije omogući da ostvarimo jedno od osnovnih ljudskih prava, a to je pravo slobode kretanja. Posebnu molbu imamo za tehničkog premijera Dritana Abazovića da se javi prije kretanja u svemir kako bi po njemu poslali hranu i ljekove iz Mojkovca za Dobrilovinu - zaključio je Stanišić.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Jozo

Mogu li ja g Stanisicu pomoci ?? Spremam sam pjeske doci iz Minhena da donesem ljekovie . Samo da ova bauljina putuje u svemir .Kada se uzelimo zvacemo ga da se vrati .

Lily

Bravo Vlado...U Dobrilovini zive dobri ljudi...znam ja da se ti neces pridruziti ovom svemirskom programu i da umijes da se pazis od ovih NLO letaca i preletaca...Nadam se da ce nadlezni brzo ocistiti put...