8 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

17° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

25° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Draginja Vuksanović-Stanković kandidatkinja na predsjedničkim izborima

Politika

Comments 29

Draginja Vuksanović-Stanković kandidatkinja na predsjedničkim izborima

Autor: Antena M

  • Viber

"Naš kandidat na predsjedničkim izborima biće Draginja Vuksanović-Stanković", saopštio je večeras predsjednik SDP-a Raško Konjević.

On je kazao da su istraživanja pokazala da nestranački kandidat ne bi bio dobro rješenje i da su zaključili da bi bilo bolje da svi koji žele imaju svoje kandidate.

Gostujući na TV "Vijesti" Konjević je podsjetio da je predsjednica Parlamenta raspisala rokove u najkraćem roku, bez konsultacija s opozicijom.

"Nijesmo detaljnije razgovarali o imenima, iako je u javnosti bilo pominjanja različitih imena. I sam sam govorio da je Pejanović-Đurišić dobar kandidat, ugledan diplomata i profesor, takav profil bi bio dobro rješenje", objašnjava Konjević.

Prema njegovim riječima, mi smo društvo koje se uči demokratiji te da bi bilo dobro da novi predsjednik ne bude na čelu neke od partija, već da je neko "ko s punim pravom mođe da kaže da je predsjednik

.

Komentari (29)

POŠALJI KOMENTAR

Orlov krš

@Crnogorka 100% Po mom mišljenju rječnik joj pravi i primjeren trenutku u kome se nalazi CG!Dosta nam je ,,finoće'' koja nas je skupo koštala i baš bi bilo lijepo da na mjesto predsjednika CG dođe žena,obrazovana,pametna i što je najvažnije odana svojoj CG,bez kalkulacija!

Crnogorka 100%

@Orlov krš, naprotiv, ovi (i ti si među njima) koji govore da ona ima šansi i da je treba glasati, grdno griješe. Pošto je bila uvijek na pravoj strani, vjerovatno će dobiti moj glas na parlamentarnim izborima, ali za predsjednicu svih građana Crne Gore sa onakvim rječnikom, jednostavno nije.

Kontraš_007

Dobro, ništa novo kada je SDP u pitanju. Ovako su pocijepali partiju na dva dijela kada su izašli iz koalicije sa DPS-om. Tad je i krenuo sunovrat procrnogorskih stranaka. Zbog svog ega su doveli SDP i SD na limit cenzusa kada su se podijelili, a mogli su biti jači od Demokrata i URA-e zajedno.