20 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 15°

Četvrtak

02.05.

16° / 14°

Petak

03.05.

17° / 10°

Subota

04.05.

21° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Milatović: Zalagaću se za dvojno državljanstvo i vanredne izbore

Izvor: Tviter

Politika

Comments 12

Milatović: Zalagaću se za dvojno državljanstvo i vanredne izbore

Izvor: Antena M

Autor: Antena M

  • Viber

"Kandidat pokreta Evrope sad, bilo da je to Milojko Spajić ili sam to ja, jedini ima dovoljno političke snage da pobijedi Đukanovića", saopštio je za TV Prva, kandidat pokreta Evropa sad za predsjednika Crne Gore, Jakov Milatović.

Upravljanje Podgoricom, a da Đukanović pobijedi na izborima bila bi "Pirova pobjeda," kazao je on. 

"Ja sam kroz svoje postupke i kao ministar Ekonomskog razvoja i kao jedan od dva lidera pokreta Evropa sad, pokazao da sam odgovoran građankama i građanima Crne Gore", kaže kandidat Evrpe sad. On je izjavio i da računa na sve opozicione glasove, jer je, kako kaže, jedini koji može pobijediti kandidata DPS-a. 

Milatović je izbjegao da odgovori da li će pozvati svoje glasače da u eventualnom, drugom krugu podrže kandidata DF-a Andriju Mandića, ali je potez DF-a u DIK-u, prilikom dikvalifikacije Milojka Spaića, nazvao licemjernim jer i Andrija Mandić, naveo je, priznaje da ima srpsko državljanstvo.  

Jakov Milatović kaže da ima samo crnogorsko, ali i da će se zalagati za legalizaciju dvojnog državljanstva.

Jedan od lidera pokreta Evropa sad je izjavio i da za njega DF nije isto što i DPS, a za pomiriteljske poruke Andrije Mandića, kaže i da su dobrodošle iako su za članstvo i zbunjujuće.

Milatović se založio za skraćenje mandata Skupštini, "zato što Parlament nije refleksija odnosa političkih snaga" i zato što u poslaničkim klupama nema Pokreta Evropa sad. 

"Mislim da najveći broj građana u Crnoj Gori i najveći broj partija se zalaže za to, samo nikako da se sa riječi pređe na djela, da se skrati mandat Skupštini i da se ide na vanredne izbore", istakao je Milatović.

On  je rekao da bi želio "da se u narednom periodu pojave na političkoj sceni Crne Gore ljudi koji su bolji i od Milojka Spajića i od Jakova Milatovića". 

Na pitanje šta bi u slučaju pobjede na izborima bili njegovi spoljnopolitički prioriteti Milatović je odgovorio: "Punopravno članstvo u Evropskoj uniji. Mislim da Crna Gora u narednih pet godina može postati članica EU i  da ćemo od toga svi imati koristi i da ćemo imati pristup strukturnim fondovima i da je to važno za ekonomski razvoj Crne Gore".

Komentari (12)

POŠALJI KOMENTAR

Tajfun

Spajic i Milatovic su izjavili da su se vratilu u Crnu Goru da brane svetinje,od nas Crnogoraca koji smo ih gradili vjekovima zajedno sa nasim precima,onda su dobro pripremili teren da te svetinje brat Abaz pokloni Srbiji i sad krecu u NOVE PREVARE!!!

Legenda

Jedinstveno nema što zaboravio da napomenem da je ovaj klovn konkurirao i za gradonačelnika i Presjednika on može sve ko Adžić je i Putin