14 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vujović: Hvala Draginji, naša 'viteška' crnogorska scena je brlog

Politika

Comments 7

Vujović: Hvala Draginji, naša 'viteška' crnogorska scena je brlog

Autor: Antena M

  • Viber

Generalni sekretar Socijaldemokratske partije Ivan Vujović zahvalio je kandidatkinji SDP-a Draginji Vuksanović-Stanković na svemu što je uradila tokom političkog djelovanja.
 
"Hvala za nesebičan doprinos u kampanji i u politici uopšte. Preuzeti odgovornost, tvoj čin je za maksimalan respekt", kazao je on.

Osvrnuo se i na sve sa čim se ona suočavala u protekloj kampanji uoči prvog kruga predsjedničkih izbora.

"Ne zna se je li ogavnije puštanje snimka ili neke reakcije tim povodom. Jedni je nazvali fašistom, drugi joj podmetnuli snimak. Viteška crnogorska scena, to jest - brlog", dodao je Vujović.

Vuksanović Stanković sinoć je podnijela ostavku na sve političke funkcije, uključujući i poslaničku, zbog lošeg rezultata na predsjedničkim izborima.

Komentari (7)

POŠALJI KOMENTAR

Sve se zna

Nijeste stali dok joj ledja nijeste vidjeli. Ti isti. Odrzala vam je partiju u zivot zadnjih 5 godina, Sram vas bilo, zna se i ko se zalijecao na nju da je udari .... Pokrijte se po usima.

BeLveder

Lijepo Cetinjani, stara garda i dio ostalih Cetinjana glasajući protiv Mila, sebi su obezbijedili ''privilegiju'' da im posle drugog kruga predsjedničkih izbora, umjesto Mila, dođe Jadov!

Legenda

Kritike sam dobijamo kada sam govorio za Krivokapića i Đuraševića,pa Krivokapić je doveo do ovog stanja jer mu Milo nije dao premijersko mjesto već Predsjednik skupštine što je veliko.Pa juče su glasači SDP-a glasali protiv Draginje na Cetinju bruka i sramota.Draginja ti si čovjek žena i hvala za sv