12 °

max 13 ° / min 11 °

Petak

03.05.

13° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

18° / 13°

Četvrtak

09.05.

15° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Vujović: Hvala Draginji, naša 'viteška' crnogorska scena je brlog

Autor: Antena M

  • viber

mr

Tu se pogledajte između sebe... Tu je neđe i vođa brloga...!

BranoBozovic

Vujovicu,da svaka cast Draginji velikoj dami i VELIKOJ CRNOGORKI.A Vi jos se nijeste otrgli od uticaja Vaseg bivseg sefa Ranka Krivokapica.Koji nemoze da zaboravi da ga je Milo 2015 razvlastio(izjava jednog od osnivaca SDP-a Zarka Radulovica)da se udruzio sa DF da srusi Dukanovica!Vasa doslednost obila Vam se o glavu i nama.

Orlov krš

U ,,brlogu'' nema mjesta za odvažne,hrabre,bezkompromisne, iskrene borce za CG,kakva je Draginja! Sram bilo sve one koji su joj okrenuli leđa, služili se namještaljkama i podmetačinama,pa i one iz SDP a! Gore glavu Draginja,hvala za nesebičnu borbu za neku bolju,pravedniju CG!

Legenda

Kritike sam dobijamo kada sam govorio za Krivokapića i Đuraševića,pa Krivokapić je doveo do ovog stanja jer mu Milo nije dao premijersko mjesto već Predsjednik skupštine što je veliko.Pa juče su glasači SDP-a glasali protiv Draginje na Cetinju bruka i sramota.Draginja ti si čovjek žena i hvala za sv

BeLveder

Lijepo Cetinjani, stara garda i dio ostalih Cetinjana glasajući protiv Mila, sebi su obezbijedili ''privilegiju'' da im posle drugog kruga predsjedničkih izbora, umjesto Mila, dođe Jadov!

Sve se zna

Nijeste stali dok joj ledja nijeste vidjeli. Ti isti. Odrzala vam je partiju u zivot zadnjih 5 godina, Sram vas bilo, zna se i ko se zalijecao na nju da je udari .... Pokrijte se po usima.