24 °

max 36 ° / min 21 °

Subota

27.07.

36° / 21°

Nedjelja

28.07.

38° / 23°

Ponedjeljak

29.07.

38° / 25°

Utorak

30.07.

36° / 22°

Srijeda

31.07.

37° / 20°

Četvrtak

01.08.

38° / 22°

Petak

02.08.

36° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Saslušanje zbog ukidanja zabrane ulaska Belivuka 11. aprila

Politika

Comments 2

Saslušanje zbog ukidanja zabrane ulaska Belivuka 11. aprila

Autor: Antena M

  • Viber

Članovi Odbora za politički sistem, pravosuđe i upravu odlučili  su  da se 11. aprila održi sjednica na kojoj će pozvati sve  koji su bili u lancu postupanja nakon podnošenja krivične prijave za ukidanje zabrane ulaska u Crnu Goru Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću.

Predviđeno je saslušanje  Vukasa Radonjića, Nikole Boričića, Duška Milanović, postupajućeg specijalnog tužioca, predsjednika Vlade u tehničkom mandatu Dritana Abazovića, ministara unutrašnjih poslova Filipa Adžića i glavnog specijalnog tužioca Vladimiar Novovića.

Sjednicu je sazvao predsjednik Odbora Momo Koprivica. 

"Ovaj slučaj govori o jednoj kriminalnoj instrumentalizaciji državne službe, pa je potrebno da se do kraja rasvijetli", kazao je Koprivica i dodao da "parlamentarno saslušanje ima za cilj razjašnjenje uloge državnih organa u pogledu bezakonja u vezi skidanja zabrane ulaska dvojici monstruoznih kriminalaca, Belivuku i Miljkoviću“.

Kako je rekao, opravdano se sumnja da je skidanje zabrane ulaska plod zloupotrebe pojedinih nadležnih organa i službenih lica.

Prethodno je u saopštenju u vezi sa sjednicom ovog Odbora saopšteno:

„Cjelokupna javnost posljednjih dana svjedoči da su pojedini policijski funkcioneri i službenici, kao i državni tužioci postupali u interesu jednog kriminalnog klana u odnosu na drugi, što je nezabilježeno instrumentalizovanje državne službe“, navodi se u saopštenju.

Poslanik DF-a Predrag Bulatović kazao je da je saglasan da se organizuje kontrolno saslušanje.

Bulatović je, tokom sjednice, takođe kazao da se zalaže za održavanje javne sjednice i da se pozovu najodgovorniji ljudi među kojima i dosadašnjeg direktora UP.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Bajo

Hocete li raspravljati o Sky aplikaciji gdje vodje i clanovi Skaljarskog klana odusevljeno Dritana zovu " brat Dritan" a i gdje neki drugi clanovi klana ugovaraju 100 kalasnjikova za SPC. ???

Onogošt

Pokažete i vi zajedno sa bratom Abazom,ako se što broji ove druge !!!