16 °

max 16 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

16° / 8°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

18° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Stara garda Liberalnog saveza nije i neće nikad biti ono što je bio Liberalni savez Crne Gore

Politika

Comments 19

Stara garda Liberalnog saveza nije i neće nikad biti ono što je bio Liberalni savez Crne Gore

Autor: Antena M

  • Viber

Stara garda Liberalnog saveza Crne Gore nije i neće nikad biti ono što je bio Liberalni savez Crne Gore, navodi se u saopštenju koje potpisuju brojni osnivači, istaknuti članovi i simpatizeri LSCG.

Prenosimo integralno saopštenje:

Neće zato što svojim trajanjem i naročito svojim političkim djelovanjem sve je dalje i dalje od izvornih principa onog LSCG iz 1990. godine i naročito onog svetog cilja nezavisne, demokratske i svakako Evropske Crne Gore. Dakle oni znano ili neznano, u ovom trenutku to je nebitno, rade u korist zavisne, četničke i svakako srpske Crne Gore i tako postaju ubjedljivo najneprihvatljivija politička stranka od svih.

Oni na mržnji prema Milu Đukanoviću i zbog isključene struje u hotelu Grand zaboravljaju na, kako oni kažu, mali Montenegro. Treba ih podsjetiti da je taj mali Montenegro bio najveći i kad mu je teritorija bila smanjena zahvaljujući raznim okupatorskim svjetskim silama, po tome je jedinstven, poznat i priznat na našoj planeti.

LSCG nije gajio mržnju prema bilo kome pa da ih podsjetimo da smo na povike mrzitelja “ćeraćemo se još“ odgovarali „voljećemo se još“ ili na pozive za učešće u ratu i bratsku krvomutnju uzvikivali „ljubav ljudi“. I gdje je tu sada stara garda Liberalnog saveza kad je u društvu crnogorskih krvnika koji crnogorske svetinje poklanjaju Srbiji i ulaskom u otvoreni Balkan Crnu Goru ostavljaju na balkanskoj vjetrometini bilo kome ko je želi. Ipak se zna kome u najvjećoj mjeri a čini se da je za tu vrstu usluga odnosno veleizdaje Crne Gore primljen avans od tričavih 21 milion eura.

Time što se ne izlazi na izbore ili se ne glasa za Crnu Goru prilažete polovinu ili čitavog sebe na oltar velikosrpstva ili četništva, dakako protiv Crne Gore.

Liberalni savez Crne Gore makar je znao kad je morao da od dva zla bira manje. Stara garda od kojih su mnogi tada bili u pelenama ili nerođeni dok smo mi stvarali LS mogli su od nas naučiti da na narednim Predsjedničkim izborima između dobra i zla treba da biraju dobro. Pored toga nije velika matematika znati da se neizlaskom na izbore pola sebe daje u četničko - šešeljevske horde.

Inače LSCG je nestao prije svega zbog politikanstva vrha partije i početkom trećeg milenijuma sam sebe ugasio. To je onaj LS koji je nastao 26.01.1990. godine koji je radio ono što će uvijek služiti na ponos i čast Crnoj Gori.

Crna Gora je danas suverena država, članica NATO pakta, na pragu EU ispred svih u našem regionu. Neće valjda biti da je to postignuto zahvaljujući koalicionim partnerima Stare Garde Liberalnog saveza ili je možda u pitanju rad agregata u hotelu Grand.

Ranko Đonović, bivši direktor i predsjednik i poslanik u CG Parlamentu,

Vesna Vičević, bivša poslanica LSCG u CG Parlamentu,

Stanka Vučinić, bivša poslanica LSCG u CG Parlamentu,

Vukić Pulević, član predsjedništva,

Milenko Perović, aktivni simpatizer,

Sreten Vujović, aktivni simpatizer i jedan od inicijatora osnivanja,

Andrija Popović, nekadašnji član Velikog kabineta LSCG,

Esko Šainović, osnivač i nekadašnji član Velikog kabineta LSCG,

Panto Pavićević, član i poslanik LSCG lokalnog parlamenta

Jovan Rabrenović, osnivač,

Jovo Rabrenović, osnivač,

Zdravko Šoć, osnivač i član Velikog kabineta LSCG

Anka Boljevic, članica,

Snežana Lakić, članica

Marina Miranović, članica

Vasilije Boljević, član,

Marina Boljević, članica,

Bojan Boljević, član,

Zoran Boljević, član,

Goran Boljević,

Božidar Bobo Zeković, preśednik opštinskog odbora PG i član glavnog odbora,

Nada Zeković, članica,

Sergej Brković, član.

Dubravka Vujičić, predsjednica Mladih LSCG

Komentari (19)

POŠALJI KOMENTAR

Crnogorka 100%

Mi so narod za ispitivanje i analizu. Viđeh bivšu poslanicu LSCG kako pliva za časni krst. Otac joj je Hrvat.

Pivljanin

Kao bivši član LSCG ,podržavam petiviju ,kao čovjek bivši liberal i Crnogorac ,prosto se stidim ove stare liberalne garde poručujem im da smo se mi časno borili za Crnu Goru nekada rizikujući i sopstveni život. Radović Velimir.

Petar Popović

Eh, Stara Gardo, na koju su bandu Crnogorci danas. Na koji su biljeg "Manjine" danas u Crnoj Gori. Treba li vas pitat na koji kraj i skim ste se vrgli. Ko je na vašu "neopredijeljenu" stranu - jadni ne bili