15 °

max 22 ° / min 12 °

Nedjelja

05.05.

22° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

20° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Stara garda Liberalnog saveza nije i neće nikad biti ono što je bio Liberalni savez Crne Gore

Autor: Antena M

  • viber

Eh muke

Od vas ni L od LSCG. I Slavka ste izdali, a ne nas ostale Crnogorce. Neka vam imena ostanu, da se pamte.

Milena

@Eh muke Nije muka kad te izdaju,nego kad ti samog sebe izdas,pa ko toboz iz razocarenja neces da podrzis dom svoje djece,glumis uvrijedjenu gospodjicu,a kuca gori,ne mudruj nego podrzi kucu svojih predaka,

CG1

@Eh muke Liberali nebi nikad sa izdajnicima i onim koji je tražio pogibiju bar 10 CRNOGORACA, da bi ustoličili popa srbijanske sekte na CETINJU. Nekima je veča mržnja prema Milu nego ljubav prema CG. Kome nije jasno, śutra biće kasno!

pop

svojim političkim djelovanjem tu nema ni L od liberalnog saveza...

liberal

Potpisujem ovo saopštenje Danilo Filipović član LSCG...

Bojana

Potpisujem saopštenje, Bojana Đuranović članica LSCG

Legenda

Svaka čast za tekst,samo izlazak Đonovića iz A studija govori o njegovom stavu đe podržava Đukanovića ,i ovaj tekst o staroj gardi LSCGa je odličan i potpisnici.Stara garda je ubačena od Đžemala Perovića da glasaju protiv Mila.Đonović je šampion

Andjela

Pristrasni ne smijemo biti! Potezima Perovica odose ljudi,podijelise se misljenja,ali osta zar za domovinom!Perovic sastavi mali kabinet!Ovoga danas ne bilo da je drugacije radio,imao je dosta poropusta! Nije lako 90-tih biti liberal i podizati dva prsta.Voljena domovino ❤️sto dozivlje!

Orlov krš

Djelovanje Stare garde LSCG je nasleđe Slavka Perovića koji je zbog mržnje prema Đukanoviću zamrzio i CG,a zbog svoje sujete i autokratskog karaktera ugasio LS.

Vele

Sada mi je LSCG jos drazi. A Garda se pokazala. To je garda Petra kralja

Sanja

Stara garda je interesna grupica koja je samo zloupotrijebila ime Liberala! Vjerovatno sklepana u nekoj filijali spc, nesto kao urinarna, radi se o klerofasistima koji su to i dokazali na Cetinje! Liberali iz devedestih su bili spremni i svoje zivote da ugroze za drzavu, a bilo je i tih situacija!

Samo za CG !

Pravim Liberalima Crna Gora je iznad svega . Nema toga što me može zaustaviti da dam glas za CG . Nikad više 1918 !

Vule

Vrlo čudno da Stara garda ovako promišlja. Previše je jednostavno " toliko mrze Mila da ni ljubav prema CG ne može da pretegne". Da možda tu neko nije umiješao prste? Da se Vučko nije otvorio s parama, možda? Zastiđe ipak, samo da nam više ne cijepaju glavu sa poštenjem.

Žarko Dragićević

Stara Gardo "MALO JE ONO ZBOG ČEGA JEDNI DRUGE KUDIMO, A VELIKO JE ONO ŠTO SVI MOŽEMO IZGUBITI. Svetija je Crna Gora od naših trošnih života i sitnih grijeha i svi bi sve dali za CG,a samo nju imamo. ZATO AKO POMOĆI NEĆETE,MAKAR NE ODMAŽITE! Žarko Dragićević (kreator svih kampanja LSCG od 1996-2003)