14 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Kovačević: Milatoviću nijeste demokrata, da jeste jasno bi stali u odbranu državnih simbola

Politika

Comments 3

Kovačević: Milatoviću nijeste demokrata, da jeste jasno bi stali u odbranu državnih simbola

Autor: Antena M

  • Viber

Novoizabrani predśednik Milatović umjesto da jasno osudi one lokalne samouprave koje nijesu istakle simbole na jedan od najznačajnijih datuma u našoj istoriji -Dan nezavisnosti , on nam poručuje ,, da je demokrata , da je sve podložno promjenama i da će građani to prosuđivati", navodi u saopštenju Malik Kovačević, izvršni koordinator asocijacije mladih GI ,,21.maj".

"Ne G-dine Milatoviću naprotiv, Vi nijeste demokrata, jer da jeste znali biste da je demokratija volja većine. Mi smo jasnu tu većinu iskazali 21.maja 2006. kada smo se kao društvo VEĆINSKI izborili da obnovimo nezavisnost poslije teške i mučne skoro jednovjekovne borbe. Vi ste tada vjerovatno glasali protiv, ali to je Vaše pravo i to je demokratija", ističe Kovačević.

"Takođe g-dine Milatoviću, Vi nijeste demokrata, jer da jeste jasno biste kao šef države stali u odbranu naših državnih simbola što Vam i sam Ustav nalaže, a ne relativizovali postupke određenih lokalnih samouprava koje nepoštovanjem simbola, ne poštuju prvenstveno sebe. To radite u toku izborne kampanje nadajući se nekom političkom poenu i podršci za ono što se sve češće može čuti po političkim kuloarima, a to je nova stranka koju ćete praviti nakon sukoba sa kolegama iz PES-a. Izabrani ste voljom građana ove zemlje za predśednika i ja to poštujem, no nemojte nam se prikazivati nečim što nijeste", zaključuje u saopštenju Malik Kovačević, izvršni koordinator asocijacije mladih GI ,,21.maj". 

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

dpero

ON NI(JE MOJ PRESJEDNIK! SVETOSAVAC DOSAO NA POZICIJU SLUCAJNO 'PREKO CRKVE KAO I DRITAN,! GURAJU OVOG SPAJICA ZA PREMIJERA1??HOCE 2/3 DA IMAJU U SKUPSTINU DA MOGU DA UKINU CG! FUJ!

Tek tako

Na kraju balade ce Crnogorci ispasti najveci neprijatelji svoje zemlje , daju podrsku ovakvim tipovima samo jer su im nesto obecali isto kani prije avgusta 2020. Tek ce mo da dovatimo dno ali smo jako blizu.

Razočarana

Glasanjem da nam on bude predsjednik građani su dobili kukavičje jaje. Nije ni sjeo na predsjedničku stolicu a već manipuliše i ne poštuje najveći pravni akt države na čijem je, nažalost, čelu. Neka pita druge predsjednike poštuju li simbole svoje zemlje. Ako ne zna - neka pita. Sramotaaaaaa!