18 °

max 21 ° / min 16 °

Ponedjeljak

25.09.

21° / 16°

Utorak

26.09.

28° / 17°

Srijeda

27.09.

26° / 16°

Četvrtak

28.09.

27° / 15°

Petak

29.09.

28° / 16°

Subota

30.09.

28° / 16°

Nedjelja

01.10.

28° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bogdanović: Demokrate ne bi glasale za izbor 44. Vlade Crne Gore, ako bi presudan glas došao sa izborne liste DPS-a

Politika

Comments 10

Bogdanović: Demokrate ne bi glasale za izbor 44. Vlade Crne Gore, ako bi presudan glas došao sa izborne liste DPS-a

Autor: Antena M

  • Viber

Ne DPS-u, nijesu samo riječi u rječniku. One su stvar našeg integriteta. Nemoguće je uživati ugled i poštovanje bez očuvanja časti i integriteta u biografijama naših funkcionera, kazao je generalni sekretar Demokratske Crne Gore Boris Bogdanović.
 
“Prvo i prije svega, želim istaći da s nestrpljenjem i visokim očekivanjima gledam prema budućem kabinetu gospodina Milojka Spajića, ne samo kao dobru šansu za našu državu, već i kao neophodan korak u smjeru evropske budućnosti Crne Gore. To znači da očekujem neupitnu podršku od strane svih poslanika i visoko rangiranih funkcionera PES-a, koji nijesu poslanici, naročito onih koji trenutno drže 'ključić' formiranja nove vlade i koji, prema svemu sudeći, imaju drugačiju viziju za 44. kabinet Milojka Spajića”, kaže Bogdanović. 

Odgovornost za eventualno neformiranje vlade nije na onima koji žele sastav usmjeren prema evropskim vrijednostima i jasnom razvlašćenju DPS-a, navodi Bogdanović. Odgovornost, ako je ima, počiva na, kako kaže, onima koji nijesu voljni slijediti usmjerenja i odluke organa sopstvenog političkog subjekta.

“Ali nemojte misliti da je ovo neko odstupanje od našeg dosadašnjeg puta. Naprotiv, ovaj moment je jasna potvrda kontinuiteta našeg političkog djelovanja, utemeljenog u našim kongresnim dokumentima. U tim tekstovima, kao što vam je poznato, jasno stoji: Ne DPS-u. Sada postavljam pitanje pred vas i pred građane Crne Gore: Može li stranka koja ima tako kristalno jasne principe zadržati svoj integritet ako te principe pogazi? Može li ta stranka nastaviti da uživa poštovanje i ugled ukoliko ne sačuva čast i integritet u biografijama svojih funkcionera? U svijetlu ovih pitanja, ponavljam Demokrate ne bi glasale za izbor 44. Vlade Crne Gore, ako bi presudan glas došao sa izborne liste DPS-a”, zaključio je Bogdanović. 

Komentari (10)

POŠALJI KOMENTAR

Mira

Rekli ste da nece biti ucjena s vase strane...rekli ste da necete s onima koji vas nijesu podrzali kad je trebalo,a onda ste usli u koalicija sa Urom....casno nego sto .

djuradj

DPS vam je rakrana! Bez DPS nebi znali funkcionisat! Zaista bi trebali zahvalit DPS-u za vasu egzistenciju!!!

Drago

Principi se sveli na jedan " ne DPS-u " ... Kakva NEBULOZA ...