26 °

max 35 ° / min 19 °

Subota

27.07.

35° / 19°

Nedjelja

28.07.

38° / 23°

Ponedjeljak

29.07.

38° / 25°

Utorak

30.07.

35° / 22°

Srijeda

31.07.

38° / 19°

Četvrtak

01.08.

38° / 22°

Petak

02.08.

37° / 23°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
PES Bar: Nedvosmislena podrška Spajiću, Ćinćur da podrži mandatara ili vrati mandat

Politika

Comments 1

PES Bar: Nedvosmislena podrška Spajiću, Ćinćur da podrži mandatara ili vrati mandat

Izvor: CdM

Autor: Antena M

  • Viber

Opštinski odbor Pokreta Evropa sad Bar potvrdio je večeras nedvosmislenu podršku mandataru Milojku Spajiću u nastojanjima da što prije sastavi vladu. Članovi odbora barskog PES-a sugerisali su poslanici Radinki Ćinćur da podrži mandatara, pozivajući je da, ukoliko to ne učini, vrati mandat.

 
“Na večeras održanoj IV sjednici Opštinskog odbora Pokreta Evropa sad Bar razmatrana je aktuelna politička situacija, uz poseban fokus na proces formiranja 44. Vlade Crne Gore. U otvorenoj i argumentovanoj diskusiji odbor je potvrdio nedvosmislenu podršku mandataru Spajiću u nastojanjima da što prije sastavi vladu koja će sprovesti neophodne socio-ekonomske reforme, ubrzati proces pristupanja Crne Gore Evropskoj uniji i preduzeti konkretne korake ka unapređivanju vladavine prava”, istakli su u saopštenju.

 
Članovi odbora barskog PES-a sugerisali su poslanici Radinki Ćinćur da poštuje odluku i podrži mandatara. Ukoliko to ne učini, pozivaju je da vrati mandat.

“Osim toga, članovi odbora sugerišu uvaženoj poslanici Ćinćur da poštuje odluku Glavnog odbora Pokreta, na šta je obavezuje Statut, i podrži mandatara Spajića. U slučaju da poslanica Ćinćur nije u mogućnosti da uvaži stavove kako Glavnog tako i Opštinskog odbora, pozivamo je da vrati mandat i omogući nesmetano formiranje proevropske i demokratske vlade”, zaključuju u saopštenju.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Piper

Da ste pametni pa da se odcijepite od ovog bolesnog krila sa Jakovom prezidentom na celu! Uzeli bi 80% glasaca PES-a i ne bi vas niko vise ucjenjivao i cmao! Vladu sa kim ‘ocete i kako ‘ocete, a ove sto vole da ih miluje istocni povjetarac, pustiti nek se klate..