5 °

max 11 ° / min 5 °

Srijeda

29.11.

11° / 5°

Četvrtak

30.11.

11° / 6°

Petak

01.12.

14° / 11°

Subota

02.12.

15° / 13°

Nedjelja

03.12.

12° / 8°

Ponedjeljak

04.12.

8° / 5°

Utorak

05.12.

7° / 4°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Demokrate odgovorile DPS-u: Najveći feler crnogorskog društva zove se jednim imenom- Demokratska partija socijalista.

Politika

Comments 6

Demokrate odgovorile DPS-u: Najveći feler crnogorskog društva zove se jednim imenom- Demokratska partija socijalista.

Autor: Antena M

  • Viber

Najveći feler crnogorskog društva, saglasni smo, zove se jednim imenom- Demokratska partija socijalista. Imamo priliku da se upoznamo sa njihovim likom i djelom.

Nižu se optuženi funkcioneri DPS-a, nižu se pronevjere, nepočinstva, najteža krivična djela iz oblasti organizovanog kriminala i korupcije. Nižu se i kumstva, pobratimstva i slavlja u čast ubijenih ljudi. Zahvaljujući svim vašim zlodjelima nije teško nastaviti niz, jer ste nam za ovih nekoliko decenija stvorili dovoljno materijala kojima će biti popločan vaš put do zatvorskih ćelija.

Nakon što je ruka pravde došla do krupnih DPS riba, visokih predstavnika DPS sudstva Vesne Medenice i Blaža Jovanića, kao i “najmoćnijeg bezbjednjaka” Veselina Veljovića, vjerne poslušnice Verice Maraš, porodice Lazović, upravo danas je javnost obaviještena da je još jedan DPS funkcioner, bivši predsjednik opštine Tivat, vođen parolom sve za DPS, DPS ni za šta, osuđen zbog pronevjere državnog novca u partijske svrhe.

Pa tako ovih dana opet svjedočimo da je visoki partijski funkcioner DPS-a, vrsni agent za nekretnine i mobing, Vojislav Marković uzeo jedan stan, poklonio ga svom sinu, lažirao podatke, pa uzeo drugi, pa drugi zamijenio za treći zbog pogleda, na grad koji je zajedno sa partijskim drugovima licemjerno doveo do uništenja. Sve to, naravno, uz pomoć prijatelja. U ovoj rečenici je stala sva Skaj filozofija DPS-a. Gospodinu Markoviću, kao i ostalima, ne manjka stanova, a neće im, sigurni budite, manjkati ni dana u Spužu.

Evo još jedne priče iz edicije odabranih za danas. DPS vojnik Miraš Radović prijavljuje da je od Vlade dobio kredit od 40.000 eura, ali mu to očigledno nije bilo dovoljno, pa Vlada Duška Markovića, gle čuda, dvije godine kasnije istom tom Mirašu Radoviću dodjeljuje i stan od 109 m2. 40.000 eura od Vlade za opremanje poklonjenog stana, dok naši građani mahom žive kao podstanari.

A kako bi pokazali i dokazali partijsku darežljivost, tu nijeste stali. Naime, gospođa Dragica Milačić, od stambene komisije traži kredit za adaptaciju stana u iznosu od 20.000 eura. Komisija dodjeljuje kredit, zbog izuzetnih rezultata u radu, koje uzgred Komisija ne navodi, jer oni i ne postoje. Prije dodijeljenog kredita gospođa posjeduje stan od 108m2 i umjesto za adaptaciju stana, ona od novca građana kupuje novi automobil. Rezultati rada oslikavaju se na kupovinu novog automobila, a ne na poboljšanje stanja u državi. Jedno vam se mora priznati, ne odstupate od bestidne prakse!

Na ovaj način čak devet visokih javnih funkcionera bivšeg režima kupuje od države 833m2 stambenog prostora za 116.000 eura. Građanin plati 100m2 160.000eura, a javni funkcioner DPS umjesto 100m2 za isti taj novac dobije 833m2. Gdje je ovdje logika? Naravno, nigdje!

Dakle, DPS ne samo što je najveća Agencija za nekretnine, nego se slobodno može reći da je to partija koja je postala i najveća zaštitnica i promoter stambene mafije. Računica je jasna- ili si tigar ili si plijen! Ovog puta, dragi Tigrići, mislimo da je dovoljno. Komičnim predstavama je odsviran kraj. Naravno, ukoliko ste voljni, nastavićemo, imamo dovoljno materijala za višemjesečne prepiske.

Komentari (6)

POŠALJI KOMENTAR

djuradj

Ma nemojte tako! Vi ste andjeli jadnici bezgresni!! Vi ste napravili za 3 godine vise skandala nego DPS za 30 godina!!! Vi ste ocrnili ovu zemlju i ovaj jadni narod koji ste tako perfidno zaveli!!! Vi ste jednom rijecju licemjeri!!! Maske su vam spale i nebitni ste isto kao i vas saradnik dritko!!

Bozovic Brano

Preko 30 godina borio sam se sa pravim rodoljubima svoje Crne Gore,da bude nezavisna. Pamtim:Radikale,Narodnu stranku(u povoju)SNP,DF,sa svima si znao na cemu si.Demokrate:ljigavo,pokvareno,prevrtljivo,nista moralno,nista posteno.Najgore sto se pojavilo na politickoj sceni CG.

montenegrin

Videli smo i vas experti pa jos apostoli dupla titula, ipak niste nas imponirali vjerujte!!! Zelimo vam brz odlazak u istoriju kao vjecno registrovani izdajnici Crne Gore!!! I za kraj mislim da vi nemate sto reci DPS!!! DPS za razliku od vas ne poklonise ni crkve a ni grobove nasih predaka serbij