22 °

max 36 ° / min 20 °

Subota

27.07.

36° / 20°

Nedjelja

28.07.

38° / 23°

Ponedjeljak

29.07.

38° / 25°

Utorak

30.07.

36° / 22°

Srijeda

31.07.

37° / 20°

Četvrtak

01.08.

38° / 22°

Petak

02.08.

36° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mandić: Rat koji vode neke ambasade protiv predstavnika srpskog naroda u Crnoj Gori nije zabilježen nigdje u Evropi

Izvor: Twiter

Politika

Comments 27

Mandić: Rat koji vode neke ambasade protiv predstavnika srpskog naroda u Crnoj Gori nije zabilježen nigdje u Evropi

Autor: Antena M

  • Viber

Lider NSD-a je poručio mandataru Spajiću da bude svjestan da će mu stranci upravljati vladom, ukoliko dozvoli da mu je oni i izaberu, objavio je Mandić na platformi X. 

Istakao je da s nestrpljenjem čeka obraćanje predsjednika Jakova Milatovića nakon povratka iz SAD i dodaje da će od njegovog stava umnogome biti jasno da li su vlasti Crne Gore spremne da prihvate tuđe kao svoje, a svoje gledaju kao tuđe.

"Toliko pritiska i toliko “svetog” rata protiv koalicije Za budućnost Crne Gore koja je proevropska, nije antizapadna i koja je prihvatila principe mandatara – nije zabilježeno nigdje u modernoj Evropi", naveo je Mandić. 

"Zabraniti ćirilici da bude u vladi, srpskom jeziku da bude dio vlasti je ono protiv čega se Zapad bori. Da mi tražimo nešto drugo što nije demokratija i nije volja naroda, što nije ravnopravnost Srba, Crnogoraca, Bošnjaka, Albanaca, pa da ima nekog objašnjenja za ovu hajku koja se vodi protiv autentičnih političkih predstavnika srpskog naroda. Zašto ti sa strane traže, a mandatar bespogovorno prihvata, da se Bošnjaci više pitaju u Crnoj Gori nego Srbi, da Albanci imaju više prava od većine srpskog naroda, a da Hrvati ultimativno traže da se Srbima ne dozvoli bilo kakvo učešće u vlasti", istakao je lider NSD.

I na kraju Mandić se dotakao predstojećeg popisa stanovništva i zahtjeva predsjednika Opštine Tuzi Nika Đeljošaja da se isti odloži. Prema njegovom mišljenju, svaki pokušaj odlaganja popisa bi proizveo nesagledive posljedice ne samo za tu materiju, koja je jasno propisana međunarodnim standardima koje je Monstat u potpunosti ispoštovao, nego i za ukupne političke prilike u Crnoj Gori.

Komentari (27)

POŠALJI KOMENTAR

Rakun

@djuradj ..NE.. pipuna za ruku pa u Spuz.. da odsluze prvo svoje zasluzene kazne.. pa onda dje god oce u p.m. SeerBiju..

Dan

...kad ovo kaze neko ko je ucestvovao u oruzanom ( pripremao ) napadu na svoju sopstvenu zemlju.. onda je sve jasno.. pa umjesto u zatvoru on i dalje sije mrznju medju gradjane i prica kojesta..

Anon

@Walter najgore je što je stablo iz koje je sama ideja i strategija srpskog sveta trulo i u raspadu. Na kraju će i Srbi u Crnoj Gori biti zahvalni samoj državi Crnoj Gori što nama ne vlada trenutni srpski diktator kome ništa nije sveto.