17 °

max 17 ° / min 12 °

Subota

02.12.

17° / 12°

Nedjelja

03.12.

12° / 6°

Ponedjeljak

04.12.

10° / 4°

Utorak

05.12.

9° / 6°

Srijeda

06.12.

8° / 7°

Četvrtak

07.12.

10° / 6°

Petak

08.12.

10° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Rakočević: DPS potpisala sporazum, ali u popisu neće učestvovati dok se svi uslovi ne ispune

Politika

Comments 3

Rakočević: DPS potpisala sporazum, ali u popisu neće učestvovati dok se svi uslovi ne ispune

Autor: Antena M

  • Viber

Demokratska partija socijalista je stavila svoj potpis na Sporazum za održavanje popisa, međutim u istom neće učestvovati dok se svi uslovi iz sporazuma i ne ispune – što je, naravno, u prirodi svakog poštenog i racionalnog dogovora u ovom slučaju sporazuma, poručio je Nikola Rakočević, član Predsjedništva i poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore.

Politika

I DPS potpisao Sporazum o popisu

21.11.2023. 13:19

Istakao je da sem tog jasnog stava koji se čuo u javnosti i koji je javnost opšte prihvatila, postoje još dva razloga zbog kog je DPS potpisala navedeni sporazum.

"Jedan je da doprinesemo postizanju opšteg konsenzusa dijaloga i kohezije u društvu u cilju dostizanja najvećih evropskih i demokratskih standarda. I drugi razlog je što smo na ovaj način, prihvatanjem uslova od strane mandatara Spajića što pohvaljujemo kao dobar i zreo politički potez, zajednički ocijenili i ustanovili da je pripremana popisna prevara od vlade Dritana Abazovića na što smo ukazivali mjesecima, i zbog čega se i odgodio popis i zbog čega smo i dobili tu vrstu spremnosti da se prihvate uslovi ne samo opozicije već i nevladinog sektora i zajednica manje brojnih naroda", zaključio je Rakočević.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

d v

Ovako je vojvoda 2022 arlauko u "oslobođenoj cg"kad je gladsao za budžetsku limburgovinu „evtopa sad“. „Glasaćemo ZA,ali ne prihvatamo odgovornost za ovu „šarenu lažu“,a da i ova bistrina uma "potpissli smo sporazum ali nećemo učestvovat u njemu...." Ulične prostitutke su moralne i ljudske gromade

BBB

Kakvi su pipisni listići ? Bez državnih simbola. Znate li da su ih štampali dva miliona . Zašto ne tražite štampanje novih?

Relja

Potpisujte vi sto ocete mi crnogorci da nas vucic i izrodi popisuju necemo pristati .