26 °

max 35 ° / min 19 °

Subota

27.07.

35° / 19°

Nedjelja

28.07.

38° / 23°

Ponedjeljak

29.07.

38° / 25°

Utorak

30.07.

35° / 22°

Srijeda

31.07.

38° / 19°

Četvrtak

01.08.

38° / 22°

Petak

02.08.

37° / 23°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vraneš nagovijestio da će biti smijenjen i da mu je nuđeno mito!

Politika

Comments 9

Vraneš nagovijestio da će biti smijenjen i da mu je nuđeno mito!

Autor: Antena M

  • Viber

Gradonačelnik Pljevalja Dario Vraneš dramatično se danas obratio odbornicima lokalnog parlamenta, nagovijestivši da bi uskoro mogao biti smijenjen, ali i da mu je nuđeno mito!

„Poručujem gospodi iz raznih lobija da me ne interesuju njihove pare, stanovi, nekretnine osim interesi građana Pljevalja. Poslije današnjeg dana ću možda biti i smijenjen ali bih volio da moj nasljednik bude dosljedan u interesu svih Pljevljaka“, rekao je Vraneš.

Vraneš je došao na čelo etnički čiste vlasti u Pljevljima bez Crnogoraca i Bošnjaka nakon izbora u oktobru prošle godine, kao izabranik partija bivšeg DF-a, PES, Demokrata i Pokreta za promjene.

Pažnju javnosti na sebe je skrenuo korišćenjem svake prilike da pokaže kako su Pljevlja srpski grad, da skloni ili marginalizuje državna obilježja Crne Gore i rehabilituje četničku ideologiju. 

Komentari (9)

POŠALJI KOMENTAR

cetinje

@Labud Dabanović Druze kad ovo tvoje procita onaj gurbet istoricar Rakovic iz "nebeske" inace svinjski trgovac,klasicno u CRVENO,koji se ubi da "dokaze"da u Turci robovali pod Srbima 500 g. Toga nebi od kad je prase rep iskrivilo.

Licina

Ovako cijeli život pričaju, nejasno, netačno i mutno.. i kako da ih razumiješ? bla bla, rekla -kazala.. i ništa?!? Čevrganja i naglabanja imamo i za izvoz Mr, netreba nam to nego Jasni i Glasni dokazi i djela, ako ih imaš izvoli?!

Labud Dabanović

Vranešu imaš obrazovanje da ti je jasno da Srba ne može bit-od kad su pristali da ih 500g množi tursko podaništvo.A da su se u te 500g rađali Srbi bi vi vjekovi plavili borbom neprestalnom kao i nama Crnogorcima.Kako ti i tvoj narod nemate stida nosit ime za koje nijeste ni ginuli ni rađali?Bruka!!!